söndag 30 oktober 2011

Det går unnan....

Nu är det då söndagskväll och dags att sova, måste bara skriva några rader först ;) Har haft en lugn helg med mycket vila för att se till att förkylningen nu ger med sig ordentligt. Väskan syddes klart igår, har inte riktigt bestämt ännu om den ska få bli min eller hamna i lagret. Den är ju lite glad och en färgklick vilket kan behövas i denna mörka årstid.
På förmiddagen fick jag ett angenämt uppdrag; att laga en Tusse som jag sydde i juni 2009 på beställning av "faster". Den var smutsig och sliten, och lite trasig. Det var en uppgift att fixa snabbt för den lilla gossen kan inte sova utan den. Riktigt lycklig och ett Tack från hjärtat kom när han åter fick den i sin hand!! Tycker om när det jag syr kommer så rätt och används flitigt!

På eftermiddagen var vi ute en stund med tjejerna och min pappa i skogen. Massor av bilder togs och flera guldkorn blev det. Bjussar på dem i veckan tror jag ;)
Kvällen slutade inte riktigt som jag tänkt, upptäckte nämligen att vi hade stopp i avloppet, nu är det ett minne blott och så är även denna helg....

6 kommentarer:

 1. Den ska bli din så klart!! Tänk vad glad du blir varje morgon när du ser din väska och stoppar i nycklarna i den innan du far iväg till jobbet! Den är dessutom skitsnygg!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Väskan är toppen!
  visst är det skönt att vissa saker/dagar hamnar i minneshögen rätt snart!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vesken er kjempefin. Du må beholde den selv, helt klart.. Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 4. En sån häftig väska ska användas och inte gömmas undan!
  Kram, Gunilla G

  SvaraRadera
 5. Så häftig din väska blev, men inte ska du gömma undan den, använd den! Det där med stopp i avloppet låter inte kul, bra att ni grejade det! Kram

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig väska! Klart du ska ha den själv! :-)

  SvaraRadera