onsdag 7 september 2011

Redan mitt i veckan

Vill bara tala om att jag lever och mår bra, livet rullar på i en sån hastighet just nu att jag helt enkelt inte tagit mig tid att skriva några rader. Igår kväll ägnade jag så gott som hela kvällen till föräldrarmöte och eftersnack med föräldrar.  Har efter semestern varit en dag i veckan på Gottsundas mottagning (där jag jobbade tidigare)och  idag är det åter sista arbetsdagen i Gottsunda och denna gång hoppas jag på att det verkligen blir sista. Inte för att jag vantrivs där eller så men jag vill nån gång få ett avslut..... På mitt nuvarande jobb rullar oxå stora bollar, mottagningen ska snart flyttas till andra lokaler och vår chef ska vara tjänstledig för att prova annat jobb. På sidan av mitt jobb så läser jag flera kurser, just nu kanske lite för många, men kul är det.....Vila får jag göra den dag jag körs in på hemmet. Nu ska jag fixa ihop matlådan och ge mig av mot arbetsdagen.....
KRAM till er alla!!!

2 kommentarer:

 1. OJ, det var många bollar i luften på en och samma gång!
  Ta det lite lugnt iaf så att den där dagen som du ska vila på hemmet inte behöver komma innan de nästa 40 åren av ditt liv!!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hur var det där med att vila lite mellan varven?? Det kan du knappast hinna med din tajta agenda!! Du vill väl vara med de närmaste 40 åren... kan jag tro? Gör bara ingenting en stund varje dag!!
  Kram Bibbi

  SvaraRadera