tisdag 13 september 2011

God morgon Bloggvärlden!

Nu är det då skittisdag igen, och det var precis lika svårt som det brukar att tvinga mig upp ur sängen. Men nu så är jag uppe, klädd och frukost i magen. Ska bara häva i mig kaffemugg nummer två sedan är jag fit for fight och de får se upp mina kära arbetskamrater. Måste bara få berätta att mitt kaffe smakar idag ljuvligt och dessutom är det varmt!! Köpte nämligen en ny bryggare igår, vilket var mer än välbelbehövligt. Den förra bryggde sakta, filtret åkte upp om man inte spärrade det och kaffet blev pissljummet.....Men nu är den tiden tack och lov över... Faktiskt så sydde jag lite igår, fick inte ihop fler block men det är på gång, kanske kan bli nått klart igår, tänk så kul det kan vara att sy av scraps. Dessvärre räcker inte de remsor jag skurit så värstans långt, men med en hel tunna full av scraps så löser det nog sig och blir en quilt i mysstorlek till slut.
Jag lyssnar mest på Bandit när jag åker till jobbet på morgonen, tycker att Bollnäs-Martin bara är föör skön, han kallar just denna veckodag för Tok-tisdag, ska nog banne mig göra dagen till en toktisdag, många rävar bakom örat har jag ;)
Puss och Kram På er som orkat läsa mitt morgonsvammel!!

5 kommentarer:

 1. O ja, visst orkar jag läsa ditt svammel!!!
  Gillar din förbättrade inställning till tisdagar!!!
  Sitter i soffan och pöser! Undrar om jag orkar in till Paradiset,eller ...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Nyss hemkommen från en sytripp är jag nu tillbaka i Varberg och de sista sömmarna på mitt scrapstäcke.Ditt svartvit/gråa blir ljuvligt....en liten ide från dig till mig!!Tack!!Och Kram

  SvaraRadera
 3. Toktisdag låter onekligen bättre än skittisdag. Men just idag är det skittisdag för dagen inleddes hos käftis med tillhörande rån. En dryg 1000-lapp för en halvtimmer jobb! Jag har valt fel jobb! kramar Ullis

  SvaraRadera
 4. Jag undrar varför just tisdagarna är tok- eller skitdagar för dig? Men skit i det... det är roligt att läsa det du skriver :D Hoppas onsdagen blir bättre för dig!
  Kram Bibbi

  SvaraRadera