onsdag 21 september 2011

Brrr

Nu börjar det bli kallt i huset. Tycker alltid deär värst med de här årstidsomslagen, det är för tidigt att slå på värmen för då blir det för varmt i huset och det är nästan för kallt för att inte slå på den. Nåja, tur det finns varma gosiga myskläder och yllesockar att dra på sig för att få upp värmen. Annars är jag egentligen den som står i förtruppen MOT strumpor, det är ju så obehagliga att ha på sig och det blir dessutom för varmt om fötterna. Med stigande ålder har jag dock insett att det är ett nödvändigt ont att beklä fötterna.
Den här veckan har varit något av en plåga, svårt som fasiken att ta sig upp ur sängen på morgonen, känt mig som nått zombiliknande föremål som lever upp på kvällen när det dags för sängen...... Dessutom känns dagarna långa och många, blev tokbesviken imorse när jag insåg att det faktiskt inte är fredag utan bara onsdag. Bara att kavla upp ärmarna, spotta i nävarna och hugga tag i även denna dag.....
Känner mig lite som den här solrosen idag, lite vissen men lyser ändå på nått sätt ;)

6 kommentarer:

 1. Samma känsla här när det börjar bli kallt och ruggigt.Hoppas din dag trots detta blir ljus och varm!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det är snart fredag igen!! Jag hade nästan samma känsla ..."är det verkligen inte fredag idag och sov morgon imorgon"...? Nåja , sovmorgonen kommer iallafall om några dagar...Ha en bra dag ! Kram sytanten

  SvaraRadera
 3. Känner precis detsamma jag, man är lite sleten för tillfället:O)) Kram Immi

  SvaraRadera
 4. Ja, brrrrr! Längtar efter att ventilkillarna ska bli klara så att vi får lite värme i huset.
  Jag är ju "friherrinna" så jag behöver ju inte gå upp men vaknar jättetidigt, tidigare än jag hade väckarklockan på då jag jobbade. Konstigt, jag som alltid varit morgontrött.
  Hoppas du snart piggnar till.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Det skaver i halsen och huvudet har "någon" blåst upp!
  Hösten har visat vem som bestämmer!
  Kram

  SvaraRadera
 6. MOT strumpor... näe... jag har haft såna på länge nu! Är sån som får "blåskatarr" även om nån annan blir kall om fötterna och det gillar jag inte! Nu så här i byggtideer fryser jag av dörrar som står öppna. Snart färdig... hoppas jag!
  Ha det gott trots att det är så "segt"
  Kram Bibbi

  SvaraRadera