söndag 22 maj 2011

Undrar.....

...vem fan det är som stulit min söndag??? Vaknade imorse och nu är det kväll, timmarna där emellan är ju många och jag borde ha hunnit med massor, men si nej det har jag inte. Alltså måste någon stulit timmar av mig, har ingen annan förklaring. Nu är klockan så dags att börjar bli hög tid att varva ner och krypa till sängs för att vara optimalt utvilad inför veckan som kommer. Jag som vill sy, det kliar i fingrarna och kryper i kroppen. Dock känner jag mig själv, så jag vet bättre än att dra igång nått vid den här tiden på kvällen, gör jag det så kan jag sällan sluta i rimlig tid och då blir det ingen rolig måndag..... så jag lägger mig nog och kikar på TV, tidning eller nått annat tråkigt som gör mig sömnig. Känns lite skönt att veta att vi inte har en massa måsten inför nästa helg, så man hinner med att göra allt det där man vill!!!

4 kommentarer:

 1. Ja inte är det jag! För för mig har någon stulit hela veckan...!!!och imorgon är det jobbedag här igen...

  SvaraRadera
 2. Kanske några av dina timmar smet iväg med mig imorse för min dag har verkat väääldigt lång. Sitter här i min ensamhet och hör hur väggklockan tickar. Det är nog dags för mig också att inta sängläge.
  Kram

  SvaraRadera
 3. SMIT HEMIFRÅN!!! Kom ner till oss i Mörarp så kan du och får du sy så mycket du vill. :)
  Denna veckan kommer säkert att gå jättefort för mig och snart är det väl en ny söndag igen.
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Det är jag som tagit den ,,,,sytt hela dagen,,nu bara monteringen kvar..och quiltingen,,det du!!Hur som helst ,ha en skön kväll/Kram

  SvaraRadera