tisdag 12 januari 2010

Tygtankar

Har legat sjuk i dagarna två, känner mig väl inte riktigt återställd ännu, men tänkte iaf göra ett försök att åka till jobbet imorgon. Sytt blir det av förklarliga skäl inte så mycket av, men det hindrar ju inte mig från att tänka sya.... AnetteL har hittat ett kul mönster som hon föreslagit som en virtuell sy tillsammans. Såå sugen att hänga med så jag slände ett öga på mitt tygförråd som definitvit inte är snålt tilltaget. Men det finns inte nio tyger som passar ihop, hur kan det komma sig? Jag måste nog sluta köpa tyg för att det kan vara bra att ha sen...sen kommer aldrig!!! Jag har ju en hel del pågående projekt som ligger och lurvar i mina gömmor en del är värda namnet surisar, men jag kan lugnt påstå att jag har en hel del tyger som oxå kan kalla surisar. Undrar om man kanske skulle ta och plocka ihop de värsta och skänka till bättre behövande?? Eller kanske arrangera nån form av byte....tål att tänkas på... Nu ska jag lägga mig i sängen en stund och vila.
Ha en bra tisdagskväll allihop!!

7 kommentarer:

 1. Kommer du ihåg att vi hade fulbyte på Q&L-listan för några år sedan? Det var hur kul som helst. Kanske dags för det igen?

  SvaraRadera
 2. Fota dina tyger och lägg ut bild på dem. Någon annan kanske bara älskar dem och gärna vill byta till sig en tygbit. Jag hittade faktiskt 8 tyger som passade bra ihop, den sista biten hittade jag i stuvlådan på Ohlsons tyger. Så jag börjar skära ikväll. Krya på dig! Kramar Ullis

  SvaraRadera
 3. Byte tror jag stenhårt på. Jag har tex ett urfult tyg som min kompis gillar jättejättemycket. Så där kan det nog bara bli vinnare. Den där virtuella sy tillsammans låter hur kul som helst.

  SvaraRadera
 4. Tråkigt att läsa att du varit hänging..:(.
  Men blir samtidigt glad av att få läsa att du är piggare!

  Själv är jag svag för "välgörenhet" så jag röstar för att du rensar upp och samlar ihop till bättre behövande :-)!
  Då får du må gott på två sätt, både få rensat och bättre ordning och så har du givit till någon som inte skulle fått just detta annars o som kan använda allt på bättre sätt & sprida glädje!

  kram kram

  SvaraRadera
 5. Krya på dig, goa du! <3

  KRAM

  Ps. Ang. tygerna så håller jag med kloka K! Ds.

  SvaraRadera
 6. Ja visst samlas de, tygerna som man inte fattar varför man köpt dem, men märkligt nog när man väl gjort sej av med dem ja då skulle de ha behövts. Det är nog en av de där "lagarna" som gäller där också, eller hur?
  Sköt nu om dej så att du blir kry snart!!!!!! Kramelikram från Finland

  SvaraRadera
 7. hm, ville ju inte sätta grilller i huvudet på dig... Men hoppas det blir t ngt bra då!

  Vill gratulera dig idag! Bra jobbat!! :-)!

  Fredagskramar & Grattiskramar till dig!

  SvaraRadera