tisdag 26 januari 2010

Nästan så...

...jag faktiskt redan ledsnat på vintern och vill ha vår. Jag som är en riktig vintermänniska borde väl njuta som tusan nu när det faktiskt är riktig vinter med både kyla och snö. Kanske skulle jag göra det om jag inte vore så menalt utmattad och därför längtar efter ljuset. Vill inte ha mörkt utanför fönstret när jag kliver upp och mörkt när jag åker hem. Men men ljuset är på väg så det är bara till att lugna ner sig lite så blir det snart både ljusare och varmare.

Denna årets första månad har ju gått med blixtens hastighet och är ju snart redan slut, obegripigt....fast säkert så lika bra för jag kan ju inte påstå att det varit en så hima bra månad. Februari kommer säkert bli mycket bättre, då fyller jag ju år och dessutom är det Syfestivalen.

Har faktiskt en bild på färdigsytt oxå, en necessär till en sjuårig tuffing.....


Har en liten utmaning till mig själv detta år; att sy 10 färdiga saker, stora som små varje månad. Denna månad är jag snart där...får göra ett ryck i helgen så går jag nog helt i mål.

6 kommentarer:

 1. 10 färdiga saker!!! Ja, det kallar jag utmaning!! Det skulle jag nog aldrig hinna med..

  SvaraRadera
 2. 10!!! Du är inte klok....fast duktig som du är så hinner du säkert :))) Kram och heja Lizzan!

  SvaraRadera
 3. Oooj! 10 färdiga saker varje månad = 120 saker under året. Tur det är Syfestival snart för det lär gå åt mycket tyg :)

  SvaraRadera
 4. Oj 10 saker i månaden, det var inga lågt ställda krav. Fast om det är någon som ska lyckas med det så är det väl du! Kramar Ullis

  SvaraRadera
 5. är oxå så smått mätt på vintern och vi planerar att åka till sol o värme här nu när vi kör igång med Projekt kök... känns aningen tufft annars att ha en klättrig 1 åring i allt bygge när hela bottenplan är KAOS... men känns just nu inte så jobbigt med en tripp t varmare breddgrader, har ju fått njuta av härlig härlig vinter :)!

  Rubrik är verkligen knäckande iblnad, mkt att skriva men fyndig rubrik fastnar jag gärna vid en stund...
  Må gott, sy på, så du fixar din utmaning!
  kram

  SvaraRadera
 6. Håller med Ullis ordagrant!!
  KRAM
  /Jessica i Nyköping

  SvaraRadera