måndag 8 juni 2009

Blommig helg!

I fredags slockande jag redan halv tio, trött efter veckans vedermödor, vaknade pigg och utvilad vid åtta på lördagsmorgon. Med tungan rätt i mun så sydde jag klart ett par Grytisar med Linneas blommor på;
Närbild på quiltning;

Jag är inte särskillt förtjust i trädgårdsarbete, man blir skitig under naglarna och det finns massa äckliga kryp i jorden, bläää. Har ändå känt en viss längtan efter att odla lite. KG köpte mig en pallkrage och fixade til ett land i lagom storlek för mig ;)

På eftermiddagen tog vi en snabb sväng till plantagen och köpte lite blommor att plantera i krukor. Lilleman ville ha en röd ros, så nu sitter den i backen där vår tvättvinda förrut satt. Igår storstädade jag undervåningen, planterade blommorna vi köpt, sen blev jag så sugen att sy. Plockade fram ett WISP, ett blommigt disapering ninepatch. Har sytt ihop alla rader, riktigt längtar att få komma hem och sy ihop resten ;)
Innan sänggående igår lyckades jag med några klick beställa tyg från LappElisa, två av tygerna ska vara till bård och kant till täcket, de andra köpte jag bara för att det inte skulle bli så lite i paketet, nu ska jag ta och pilla i mig lite frukost och sen bär det av mot jobbet. Ha enbra måndag!

6 kommentarer:

 1. Gillar din rad där "så att det inte blir så lite i paketet..."
  kramen/pia

  SvaraRadera
 2. "bara för att det inte skulle bli så lite i paketet"
  Klockrent! Alla skäl att köpa tyg är bra skäl! :D

  SvaraRadera
 3. Hahahahaha, du är för härlig du, håller med Pia där.
  Rackarns vikken fart du har nu , här gäller det att hänga med minsann :))
  Lycka till med sådden :)

  Ha de bäst

  SvaraRadera
 4. vilka fina pannlappar du sytt.
  ja men visst skall man packa paketen välfyllda ha ha

  SvaraRadera
 5. Jättefina grytisar Du sytt :o))
  kramar
  Linnéa

  SvaraRadera
 6. Jättesöta grytisar och quilten skall bli spännande att få se färdig. Visst är det roligt att plantera. Börjar bli dax för mina balkong lådor o krukor.
  Kramen

  SvaraRadera