fredag 2 januari 2009

Årets första alster...

...blev inte helt otippat en necessär. Den här hade jag lite problem med hur jag skulle få till, visste bara att det skulle vara en sminkväska till en 13 årig tjej. Enkelt i svart grå toner funkar alltid enligt min dotter, får väl höra senare om så är fallet. Det applicerade hjärtat på necessären är ett broderi från Linneaartline.


Idag har vi vartit på bio. Vi såg "CHIHUAHUAN FRÅN BEVERLY HILLS", vann 4 biobiljetter till den filmen på radiokanalen Lugna favoriter före jul. Söt lite lagom förutsägbar film. Före filmen smet jag in i en lampaffär när KG skulle köpa lite nyttigheter till min bil. Där hängde lampan L, dessutom kraftigt nedsatt. Hade kostat 2199 nu 399, var helt enkelt inget att fundera på. Nu tänker tyvärr inte KG sätta upp den innan vi rustat vardagsrummet, men den som väntar på nått gott..... Nu ska jag fylla på ved i pannan, sätta på kaffehurran och sen ska här sys. Tänkte sy nått annat än necessär för en gångs skull, vad har jag ännu inte bestämt.

3 kommentarer:

 1. Necessären är sk-tsnygg. Kram

  SvaraRadera
 2. Wow, där kan man snacka om reapris! Vad var det för typ av lampa?? Är nyfiken till tusen!

  Btw; ang. min inbjudan via sms igår kväll, ni behöver inte svara nu (om ni inte redan vet att ni absolut inte kan/vill komma förstås). Det vore SÅ roligt om ni ville komma, MEN jag förstår samtidigt om det är alltför kort varsel för att sätta sig i bilen och köra ner till Småland så där.

  God fortsättning till er!
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Vilken fin sminkväska?? kan man köpa det mönstret någonstans blir jag ju nyfiken på.Har ju till vanliga små nessesärer men det är alltid kul att ha fler modeller att sy efter. =o)
  Kram Malin

  SvaraRadera