söndag 18 januari 2009

Jag ser det snöarAv gårdagens fina men kalla väder finns inte ett spår idag. Har inte kollat termometern men jag vågar påstå att det är varmare idag. Dessutom så snöar det, eller fjunar, det är inte direkt några stora flingor, tror inte att vi kommer att behöva skotta iaf.


Trodde att jag tjatat ut alla om att vi om en vecka ska åka på skidsemester till Åre, men det finns de som missat det så jag fick en chans att "Tjöta" om det igen :) Ska bli riktigt riktigt skoj faktiskt. Har inte varit där på 20 år, misstänker att det hänt en del sen sist. Någon symaskin tänker jag inte släpa med mig ditopp, däremot ett par handbroderier. Nää jag gillar det fortfarande inte men jag har ju bestämt mig för att sy det här projektet jag startat och kanske att ett block eller två kan bli klara under veckan.


Igår sydde jag en necessär till en tjej, necessären var nästan klar, gick ut i vardagsrummet och tittade på TV en stund. När jag kom tillbaka möttes jag av en syn som fick mig att brista ut i skratt;
Undrar just om han känner på sig att vi ska ut och åka och ville tala om att han gärna åker med? Necessären är nu klar att lämnas imorgon, inredningen håller jag för mig själv :)

De finns de som undrar över mönster på dessa necessärer, jag följer inget mönster utan syr ur huvvet. Quiltbiten har ett mönster som påminner om min modell. Nu ska jag ta och äta lite frukost. Ha en bra söndag allihop!

7 kommentarer:

 1. Näee, så sött. Klart du måste ta ur inredningen från necessären innan du lämnar bort den. Kram!

  SvaraRadera
 2. Åh vad härligt med skidsemester i Åre, där är ju så fantastiskt fint!
  Att du skulle ta semester helt... det går ju inte ;-), klart något projekt måste följa med... går det inte med det ena så tar du det andra! :-)
  Du är rolig du!
  Hoppas helgen varit bra!
  kramar

  SvaraRadera
 3. Hej igen Lizzan. Nu kan du hämta en award hos mej. :-))
  Välkommen!

  SvaraRadera
 4. Vilken härligbild med kissen tagen på bar gärning! :o) Jag hoppas ni får en underbar semester!!! Jag hade aldrig vågat - skulle väl bryta varenda ben i kroppen - typ...
  Kram
  Anette

  SvaraRadera
 5. Ohh var det till Åre ni skulle?? Ja jag är väl en av dem som missat vart ni skulle åka.:-)))))
  Tänk att få åka skidor utför!!
  Jag gjorde det för när jag var yngre. Och så himla kul det var!! Skulle vilja igen, men det går ju inte för värken längre. Ha det nu bara sååå skönt på er semester. Och åk gärna ett åk för mig med.:-)))) / Kram Kerstin

  SvaraRadera
 6. Åååh dom är bara för gulliga. Jag menar faktiskt både neccen och innehållet.
  Ha det bra i Åre
  Kram Irene

  SvaraRadera
 7. hii så gulligt foto det är så roligt med djuren

  SvaraRadera