onsdag 16 maj 2012

Sugen....

...att ignorera klockans envisa tjutande, dra täcket över huvudet och sova vidare. Lyckades övervinna den impulsen och ta mig ur sängen. Det är ju trots allt en ledig dag imorgon och jag kan sova hur länge jag vill. Dagarna på jobbet rullar på och "att-göra-listan" börjar bli lagom lång och jag känner mig tillfreds vid hemkomsten. Igår efter kvällspromenaden med tjejerna kände jag mig omotiverat irriterad. Tog min kamera och gick upp i skogsbacken. Kröp omkring och testade på livet som orm, irriterade nog upp myrorna och ett å bett fick jag, men det är smällar man får ta. Testade olika vinklar och vrår, solen från sidan och solen bakifrån.
Lät vitsipporna vara denna gång, känns som min bildlager svämmar över av sippor, så nu gav jag mig på Gullvivorna istället ;)
En halvtimme och 70 bilder senare gick jag in med ett stort leende på läpparna. Kreativt skapande oavsett om det är med kamera eller symaskin ökar mitt välbefinnande en hel massa och jag känner mig lyckligt lottad att jag har två så roliga och givande hobbies!!!
Nu önskar jag er alla en trevlig onsdag och tar mina gotjejer på morgonpromenad innan jag klär på mig min häxkostym och ger mig ut i trafiken ;)

6 kommentarer:

 1. Du tar så fina bilder!! Önskar att jag fick "ro" att ta med mig kameran ut och krypa omkring. Får njuta av dina bilder så länge!

  SvaraRadera
 2. Underbara bilder! Ha en bra helg! Kramar Ullis

  SvaraRadera
 3. Det lönar sig att krypa omkring... men livet som orm gentemot myror brukar sluta illa för ormen... så klart att de anföll dig! Du får allt identifiera dig med nåt annat!!
  Jag ler lite när jag tänker på dig i din häxkostym!!
  Har du varit på Kungängen och fotat kungsängsliljorna?? Där växer de i massor och det är underbart att se och krypa bland dem! De bör blomma nu!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Du tar så fina kort med din kameraoavsett om du kryper eller står. Jag älskar gullvivorna. Påminner mig om min barndom...glada minnen.
  Kramisar

  SvaraRadera
 5. Förstår att du njuter av din hobby,,du ger oss så vackra bilder!!
  Hoppas din sovmorgon och lediga dag ,ger oss fler njutbara bilder.
  Själv skall jag försöka leka lite med min bondkamera i Aalborg i helgen!!Kram

  SvaraRadera
 6. Fina bilder. Gullvivor påminner mig om att vi alltid plockade en bukett till mors dag när jag var barn.
  Hoppas du får sova länge imorgon.
  Kram

  SvaraRadera