fredag 11 maj 2012

Äntligen....

....fredag!!! Faktiskt kommer just denna fredag som en skänk från ovan, längtar såååå efter en sovmorgon. Mitt gnäll från gårdagen handlade just om att kliva upp på morgonen och inget annat. Har sagt det förr och säger det igen, jag har nordupplands sämsta morgon humör, eller som min son sa en morgon, "nåja, kanske inte det sämsta men i alla fall topp tio!". När klockan gått mot tio är jag pigg och glad och tycker att livet leker...men vägen dit..... Igår på lunchen var jag ute på promenad och tog en del bilder på Uppsala, hade dock inte tid att gå igenom dem igår kväll så det får bli dagens bekymmer..... men en bild kan jag i alla fall bju på, denna skönhet fanns utanför Upplands Museet.

Igår fick jag en utmaning i lådan från allas vår goa Maja, förhoppningsvis kommer ett utförligare inlägg om det längre fram idag....Ha en underbar fredag och glöm inte att mysa ikväll ;)

5 kommentarer:

 1. En jättefin kejsarkrona har du fotat! Såna skulle man ha över hela rabatterna!! Maja gör vad hon kan för att hålla igång dej. Spännande blir det att se vad det är.
  Ha en skön helg även om vädret inte är det bästa.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Skall vi slå våra kloka huvud ihop med våran utmaning???Kram och ha en fin helg!!

  SvaraRadera
 3. Förstår vad du menar med att inte vara pigg före kl 10, jag är inte på dåligt humör men vansinnigt trögstartad.

  SvaraRadera
 4. Oj, ska du visa "skönheterna"?
  Spännande!!!
  kram

  SvaraRadera
 5. Vilken vacker blomma, någon sådan har jag aldrig sett.
  Maja ser till att du inte tappar bort sömnaden helt.
  Kram

  SvaraRadera