tisdag 8 maj 2012

Beslut taget!

Gårdagens inlägg var inget försök att fiska kommentarer om att jag ska stanna, det kom helt enkelt från hjärtat och det var precis så mina tankegångar varit i helgen. Nu måste jag väl medge att era goa kommentarer har varit vägledande i mitt beslut; Jag fortsätter!! Men det blir en annan inriktning än min ursprungstanke då sömnaden som sagt går på sparlåga. Nu blir det en blogg om mitt liv, mina tokiga tankar, bilder och en å annan trådsnutt! Tänker inte heller ha nått krav på mig att skriva varje dag, jag skriver när och om jag känner för det. Det kan mycket väl bli varje dag eller åtminstone varje vecka, vill bara inte tvinga ur mig själv massa ord som inte egentligen vill bli skrivna!
I helgen kände jag för att ta lite annorlunda bilder, så jag la mig på marken och knäppte uppåt mot trädtopparna, försökte följa stammen, hade det funnits fler grenar hade jag nog försökt klättra upp ;)


Med denna bild och text så är det slut för idag!! Tack för idag!!

8 kommentarer:

 1. Klokt beslut, min vän. Jag bloggar själv på jag också men det blir inte lika ofta som tidigare. Har helt enkelt inte lust att sätta mig vid datorn på kvällarna eftersom jag sitter där så intensivt på jobbet. Särskilt inte nu när kvällarna är ljusare och man hellre vistas ute så mkt som möjligt.

  Den som bloggar bestämmer helt vad där ska stå och hur ofta det ska bloggas. Har någon något att invända emot det finns det massor av andra bloggar att läsa istället. :-)

  Sköt om dig, bästa Lizzan! Hoppas vi ses snart! KRAM

  SvaraRadera
 2. Ett bra beslut Lizzan!!! Som sagt man ska göra det man själv tycker är roligt och givande . Du hittar säkert lite hexagon mönster i skogen,, som bli en inspirations kick till hösten!!
  Var rädd om dig!! Kram

  SvaraRadera
 3. Det låter som om du tagit ett bra beslut! Jag tänker att man väljer att dela det man vill när man har den lusten! Du tar så underbara bilder så det är en fröjd att titta på dem och rätt som det är så är nog sömnaden tillbaka! Press har vi så det räcker i vardagen, så kasta av dig den!
  Varje blogginlägg ska komma utifrån vad man har för tid o lust!
  Själv blir det väldigt oregelbundet... :)
  Många kramar Susanne

  SvaraRadera
 4. Den bloggen vill jag följa... den kan kanske ge mig lite styrka nu när livet djävlas... igen !!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Härligt att Du är kvar! Det är alltid roligt att läsa Dina funderingar och vilka fina bilder Du tar!!!
  kram

  SvaraRadera
 6. Skönt att du blir kvar med bilder och bloggande. Dina bilder är så härliga att titta på och dina inlägg är underfundiga.
  Kram Maria i Falun

  SvaraRadera
 7. Skönt att du stannar kvar hos oss även om det inte blir varje dag. Dina naturbilder är så fina. Rätt som det är så kanske det kommer en bild på något du sytt.
  Kram

  SvaraRadera