torsdag 10 maj 2012

Gnällig!!

Det är torsdag, veckan börjar gå mot sitt slut och allt borde kännas okej. Men det gör det inte!! Jag är trött, min kropp vill inte komma igång alls idag. Helst skulle jag vilja lägga mig som en treåring på golvet och bara skrika...vill inte...vill inte...


I nästa ögonblick tänker jag Skärp dig för fan!!! Vad har jag att gnälla över?? Gå upp tidigt på morgonen är faktiskt en ganska värdslig sak! Jag är frisk (nåja allt är ju relativt ...), har tre friska underbara barn.....en go gubbe vid min sida och mina underbara juveler, Prinsessan och Hulliganen!

Dessutom har jag ett spännande jobb så ger mig utmaning varje dag, hur många har det??? Som sagt nu är det bara att bita ihop och fokusera på det bra i livet, med positiva tankar blir allt så mycket bättre!!
Ja jag vet att bilderna idag inte har skit med mina ord att göra men just idag bjuder jag på det, måste ju få busa ;)

7 kommentarer:

 1. Man får gnälla ibland - vem gör inte det...
  Dina bilder är ju jättebra! Du är ju duktig med dina foton måste jag få säga.
  Gillar att se dem.
  Kramisar o ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Kanske behöver kroppen lite avspänd vila... bara göra ingenting... bara vara... så ska du se att det blir bättre!! Lyssna inåt och hör vad den säger!! Härliga bilder... det behöver du ägna dina tankar åt ett tag... det ger ro i mina själ i alla fall! Kryp bland barren!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Rätt tänkt. Positiva tankar gör att man mår bättre istället för att grotta ner sig i elände.
  Fina bilder. Spelar ingen roll att de inte har med texten att göra, de är trevliga att titta på.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Visst ska man försöka med positiva tankar!
  Det brukar jag försöka ägna mig åt, men om det är gnäll som ligger och måste ut; SÅ UT MED DET!!! och se sedan framåt!!!
  Annars blir det bara som den lilla stenen som ligger i skon och skaver och man tar hoppsa steg för att försöka bli av med den. Bättre stanna upp och ta av skon och hälla ut stenen!!!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Ibland är det skönt att gnälla... men som tur är brukar gnället ta slut :-0 Sparka hårt på nåt och hitta sen på något roligt bus! <3

  SvaraRadera
 6. Jag har en underbar väninna som brukar säga att det är ok att gnälla även om man vet att någon annan har det värre än man själv, för i mitt lilla centrum i är det pest idag. Så vi gnölar till varandra och det gör livet lättare. Hoppas att morgondagen blir en bättre dag!

  SvaraRadera
 7. Alla måste få negga ur någon gång - även de som annars är energisprutor och glädjespridare!

  Saknar dig och din härliga familj, vi MÅSTE ses i sommar!

  Stor kram från släkten i Smauland

  SvaraRadera