tisdag 29 maj 2012

Hallå där....

..finns säkert en å annan som undrat vars jag tagit vägen, om jag kanske trots allt bestämt mig för att sluta blogga. Men si det har jag inte. Har fått erfara att det uttryck som min goa vän brukar använda stämmer förträffligt väl .... "Små sår och fattiga vänner ska ej föraktas". Hade nämligen sår på mitt vänstra långfinger som blev tokinfekterat, slutade med att de fick öppna upp och spola rent. Därefter låste de in mig på sal i två nätter för intravenös antibiotika behandling. Kom hem i fredags, men har varit så trött och faktiskt lite deppig och inte känt för att skriva. Nu börjar livet återkomma i min kropp och nästan glädjen i knoppen. Herr doktor tycker att jag ska vara sjukskriven i två veckor, vi får väl se vad jag tycker om det ;) Nu vet ni alla fall läget, nu ska jag se till att få i mig frukost och morgonens meducin.
Ha en bra dag!!!

12 kommentarer:

 1. men Lizzan då,, vilken otur!!!Skönt att det finns hjälp,,lyssna på din läkare,,och njut under tiden av våren.Krya på dig!!Kramar i massor

  SvaraRadera
 2. Ajaj... jag vet vad du gått igenom och det är inte roligt! Lyssna nu på din läkare och vila.
  Bara du slipper slåss med försäkringskassan.
  Kram och krya på dig

  SvaraRadera
 3. Men, oj Lizzie det är tydligen fler än jag som tycker att du ska lyssna till doktorns ord!
  Ja, du vet ju vad gamla "messerschmitten" i Skövde tycker!
  Stor kram!

  SvaraRadera
 4. Det där var inte att leka med, tur att du fått god hjälp och att ork och lust så sakteligen kommer tillbaka.Passa på att njuta av allt vackert nu och hämta kraft från naturen.
  Stor kram Gudrun

  SvaraRadera
 5. Ta hand om dig! Kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Oj då, krya på dig!

  Kram Lena P

  SvaraRadera
 7. Men ojdå, det var som 17. Bra att du fått hjälp, och lyssna nu ordentligt på doktorn! Krya på dig! Tack för "besöket"!:-)) kram Katarina

  SvaraRadera
 8. Aj då, inge bra.
  Skönt att du är på bättringsvägen iallafall.

  Kram!

  SvaraRadera
 9. Usch då, sånt är inte att leka med! Var rädd om ditt finger och tat lugnt! Krya på dig! Kram Immi

  SvaraRadera
 10. Det gamla ordspråket stämmer helt. Bra att du fick hjälp på sjukhuset och är på bättringsvägen. Jag instämmer med de föregående skribenterna: Gör som doktorn säger och ta det lugnt och vila i två veckor. Gå ut med kameran och njut av naturen.
  Kram

  SvaraRadera
 11. Krya på dig!! Det var en riktig infektion du fick av ett lite sår, usch, och finger kan vara väldigt sjuka! Ta det lugnt och njut av försommaren!!

  SvaraRadera
 12. Aj då sicken otur du har- men som de säger Ta det lugnt o använd fingret försiktigt!! Dina fina foton ser jag gärna fler av - kanske lagom förströelse ... Krya på dig!!!
  Kramis

  SvaraRadera