måndag 7 maj 2012

Oj!!

Då var helgen slut och jag sitter här med min kaffekopp och kämpar med att vakna till. Bloggen har jag alldeles förträngt hela helgen, har haft fullt upp med annat. I lördags var det skogen och släpa ved och igår hade jag besök. Prinsessan och Hulliganens uppfödare kom och hälsade på. Så kul att se tjejernas glädje över besöket, tror nog de kände igen dem. När de åkt tog jag en sväng till grannen och fotograferade hennes barn, ljuset var lite hårt och svårt så vi gör om det på onsdag..
Har haft en del funderingar på livet i helgen, det verkar som om sömnaden går mot att vara avslutat kapitel för mig, nog kommer jag sy men det kommer nog aldrig bli som förr. Trist men det är väl så att var sak har sin tid..... Så vi får se hur jag gör med bloggen, om jag fortsätter att spåna om väder och vind och bombar med bilder eller om den oxå blir ett avslutat kapitel....Ska i alla fall ta en ordentlig funderare på saken under veckan...

9 kommentarer:

 1. Tror nog att jag talar för mer än mig själv när jag säger att vi vill ha kvar dig i bloggvärlden!!!
  Du, dina åsikter och tankar är mycket intressanta oavsett vad du visar för bild!!!
  Ta dig en ordentlig funderare och så kom i gång med nya krafter sedan!!!
  Dagens bild är det samma som jag fick i rockversion?
  Ha en bra dag och stor kram!!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Visst tycker jag också att du ska stanna kvar som bloggare. Men släpp kraven på att blogga ofta... blogga när du känner och har tid för det. Och om det är foto, tyg, sömnad, hundar eller barn o familj väljer du själv. För min del är det alltid trevlig att hälsa på hos dej oavsett vad du skriver om... för det du skriver är ju oftast glädje och med glimt i ögat.
  Ha det gott och en kram till dej.

  SvaraRadera
 3. Tror du inte att det bara är en paus i syendet? Jag har inte sytt ett stygn på en månad minst, men räknar med att komma igång igen till hösten. Å andra sida ser man ju hur många kviltare övergår mer och mer till stickning... Men jag följer dej gärna i fortsättningen också!

  SvaraRadera
 4. Du får inte sluta med bloggandet! Det är ju en höjdpunkt att läsa dina inlägg. Om de sen handlar om quilt eller foto spelar ingen roll så länge du är du!
  Kram, Gunilla G

  SvaraRadera
 5. Hoppas du bestämmer dig för att fortsätta blogga även om det inte blir varje dag. Det är trevligt att läsa dina inlägg och se dina fina bilder. Sylusten kanske kommer tillbaka till hösten när det blir tråkväder.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Förstår inget... Klart du ska ha kvar bloggen.. Symaskinen osv. Men ta det i din takt!! Gör det du känner för just nu ,,, så kommer allt att lösa sig !!! Sommaren innebär mycket tid ute.. Perfekt med kameran....kram till dig

  SvaraRadera
 7. Men hallå Lizzan... det är väl en sak att fundera över vad som är viktigast i livet och en annan om du ska blogga?! Vad du bloggar om och hur ofta det är ju du som bestämmer det. För min del är det det du tänker och vill skriva om som gör att jag kommer hit nästan varje dag... inte det du eventuellt syr!! Ditt jobb med kameran vill jag gärna följa... bara så du vet!

  SvaraRadera
 8. Hej,
  allting i livet har sin tid.

  Fundera på varför du bloggar? varför syr du? Varför fotograferar Du?
  Jag följer dig lite här och var!
  kram Monica

  SvaraRadera
 9. Tråkigt att du inte har sylust, du som har haft så många ideér som blivit så fina saker och du är duktig på att frihandaquilta. Hoppas sylusten kommer tillbaka, men det kanske dröjer ett tag, synd om din nya och fina symaskin inte ska få jobba. Tonårsbarn, hundar och ditt fotointresse fyller ditt liv just nu, men kom tillbaka till sömnaden... snälla ;o)) Du inspirerar oss andra med din energi!!

  SvaraRadera