tisdag 17 april 2012

Trögstartat...

...även idag, vad annat är att vänta en Skittisdag ;) Tror min KG har alldeles rätt i att jag kommer i säng för sent  och får för lite sömn. Men vad ska jag göra? Blir ju alldeles för lite kväll annars.......Nåja snart är våren på gång på allvar och orken kommer tillbaka, vet ju av erfarenhet att jag brukar vara så här trött i början av våren. Ändå funderar jag varje år vad det är för fel på mig, för sååå här trött har jag väl ändå inte varit förut ;) Önskar bara av hela mitt hjärta att min sylust ska komma åter, har ju massor jag vill sy, en hel del på gång som jag vill avsluta. Måste nog ta och uppbåda allt mitt tålamod och bara lugnt vänta så kommer den, men som jag nog skrivit tidigare, tålamod är inte nått jag har i överflöd.....
Tycker att den här Tulpanbilden symboliserar hur jag känner mig just nu; Trött, sliten och vissen, men vägrar ge upp ;)
Måste bara avsluta med att riktigt så eländigt som det låter är det inte för trots tröttheten är jag nöjd med mitt liv och är på gott humör...... Vill även ge er en liten tankenöt. Många situationer och namn för mig att börja nynna på en låt/visa....När jag gick längs Fyrisån och tittade på den här och hans vänner började jag automatiskt tralla på en låt av Orup, nån som kan/vill gissa????

8 kommentarer:

 1. Vet inte om det är Orup som gjort den men jag fick Albatross i tanke.
  Skönt att höra det är fler som är lite tröga...här sitter en som vill mycke...startar men sen blir det inte mer.
  Här i Uddevalla har det kommit ner någe som ser ut som snö "hua" på bilrutorna. det var nog det svarta molnet jag såg i går kväll.....då fick jag en "syn" av en katastrofilm...kommer inte ihåg namnet.

  Vi får kämpa vidare...det blir nog vår i år också
  Kram Inga

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart att det kommer en vår, men det hör till April, gäller bara att orka hålla ut....
   Kram

   Radera
 2. Orups låtar är jag dålig på (du får viska) men bilderna är jättefina. Det var väl det jag visste att du är vacker inuti!!
  Ha en härlig skittisdag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack du!! Vet inte om jag är så vacker just nu, hela mitt inre känns i uppror, men jag biter i hop och intalar mig att jag är glad och den här dagen ska bli en bra dag ;)
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
 4. När hon går förbi står pojkarna på rad..!?
  Kram

  SvaraRadera
 5. "I Magaluf där måsarna skrattar sig hesa" och det gör de säkert för det är nog bättre väder på Mallis än här även om det inte är badtemperatur i vattnet än. Magaluf tillhör min ungdoms resmål.
  Jag tror det blir en bra tisdag för dig och snaaaart kommer nog våren till slut.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Antar att Wivi har rätt, men jag tänkte på Robban Broberg och den där låten om att Stan är full av vatten!
  Du är en fin tjej, oavsett hur du ser ut och hur du känner dig!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den tänkte jag också på ;-)
   Men Wivi har nog rätt!?

   Radera