tisdag 10 april 2012

Tack å lov....

...för att jag överlevt ännu en tisdag!! Imorgon vänder det och jag slipper aggressiva medtrafikanter som inte gillar att jag håller avstånd vid rödljus, leta i 40 minuter innan jag hittat en parkering vid jobbet, komma hem och hitta mina nya gympadojjor tuggade av en hulligan, slippa bränna mig mig på ugnsformen när jag ska plocka ut maten. För sånna saker som inte alls förgyller min vardag händer på tisdagar inte på onsdagar!! Dessutom kommer jag att ha ork kvar att göra sånt jag gillar, fotografera, promenera och sy!!! Så nu drar jag täcket över huvudet och trycker på delete...när jag sedan drar bort täcket är tisdagen borta och en ny dag med nya möjligheter ligger framför mina fötter!! Den där deleteknappen kan man lita på....

3 kommentarer:

 1. Näe då... det kan inte vara just för att det är en skittisdag. Söndertuggade skor får man närhelst en hulligan i slyngelåldern har tråkigt och man samtidigt INTE har plockat undan allt tuggbart innan man lämnar densamma :D Så är det... jag vet och dyrt blir det! Men retfullt är det och hon såg säkert väldigt oskyldig ut?!
  Hurra för alla dagar utom... ja du vet!
  Kramen

  SvaraRadera
 2. Ja, du verkar ha fog för din Tisdagsavsky!
  När du läser detta är det onsdag och jag är nästan på väg till brevlådan! då kan det väl bara bli bra????
  kram på dig1

  SvaraRadera
 3. En sak jag undrar... Hur kan det vara så att du har mer ork över till att sy ju fler dagar du jobbat? Det borde ju vara måndag och tisdag som genererar mest ork eftersom du haft hela helgen på dig att vila upp dig. Eller..? ;)
  kram

  SvaraRadera