söndag 17 april 2011

Vad hände??

Det har nu gått flera dagar sedan jag bloggat, har lixom inte haft ro att skriva, inte heller tyckt jag haft nåt speciellt att rapportera om. I fredags var jag helt slut, den spännande och innehållsrika veckan tog helt enkelt ut sin rätt. Igår var det vårfix på Björnvallen (vår fotbollsanläggning) och en del fix hemma. Ut med trädgårdsmöbler, fram med studsmatta och lite sånt. Idag har jag röjt upp hemma inför veckan så att grabbarna som är lediga kan stöka ner... Har även hunnit med att få ihop en necessär;
Snart fått ihop en topp av dessa remsor som legat ett tag;
I början av året gick jag med i en utmaning att sy nått med nioruta, helst av tyger som finns hemma, ska vara klart i september. Min är än så länge på funderarstadiet, men det blir nått av alla mina scraps, vad det blir för mönster vet jag inte heller ännu. Har inte glömt, bara låter det mogna och som den tidsoptimist jag är så blir det väl i sista ögon blicket ;)
Glöm inte att titta in till Maja som snart firar ett år i bloggvärlden med ett bus. 
Nu är då den här underbara vårhelgen över, och jag har ingen söndagsångest, tvärtom känner jag att det ska bli riktigt riktigt skoj med arbetsvecka, har ju fortfarande massor att sätta mig in i och rutiner att skapa.

6 kommentarer:

 1. Vilken fin nesse du gjort o ta ck för pdf-en med mönstret till nyckelgömman...
  Har oxå haft en härlig helg
  Kramix

  SvaraRadera
 2. Vad duktig du är som hinner med att sy också mitt i allt vårstök.
  Ha en bra vecka på nya jobbet :-)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Har saknat dig och tänkte att jag skulle "haffa" dig på Skype, men ingen Lizzan så långt ögat nådde!!!
  Verkar ha varit en skön helg iaf!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Härligt med vårstök.
  Söt nesse. Kram

  SvaraRadera
 5. Hoppas det fortsätter lika bra på ditt nya jobb! Härlig nesse du lyckades "klämma in" bland allt annat som ska fixas den här tiden! Kram Katarina

  SvaraRadera
 6. jettefin nesse Lizzan, och tygene som er lagt ut ser verkligen bra ut. Det blir ju litt och ordna med nu när solen och våren er komit.

  kram

  SvaraRadera