onsdag 6 april 2011

Irriterad...

Har nu plöjt genom säsong 1 av serien J*A*G, På heder och samvete. Sista avsnittet på sista skivan är ett sånt där med Fortsättning följer..... Trodde jag skulle gå upp i atomer, så får man väl inte göra mot folk??? Har tidigare lekt med tanken att köpa säsong 2, nu kändes det som ett tvång. Efter en del söknade så tror jag inte att det kommer hjälpa tyvärr. Tvåan spelades in två år senare efter att serien legat på is, vad jag kan se så startar den inte med fortsättningen på det avsnitt jag just sett. I informationstexten till säsong 1 så står det att det innehåller avsnittet "Skeleton Crew"   tror fan den är sällan visad, den har ju inget slut. Lurendrejeri och hjärnblödningsframkallande är vad det är!!! Tur man inte har allvarligare saker att bli förbannad över ;)
Måste nog förtydliga lite, efter söknngar på nätet så inser jag att detta avsnitt inte har någon fortsättning, finns nått avsnitt i säsong3 som "knyter ihop". Så jag begriper inte varför de har avsnittet med i säsong 1, det visades ju aldrig på TV!!

1 kommentar:

  1. Visst blir man irriterad när de slutar en omgång av en serie med "fortsättning följer" och så ska man vänta ett halvår till nästa omgång. Grrrr.
    Kram

    SvaraRadera