tisdag 19 april 2011

Ännu en solig dag...

jisses vad fort allt går nu, det börjar sticka upp grönt på åkrarna, tvätten torkar snabbt ute och luktar dessutom ljuvligt, flugorna friar i fönstren och fåglarna kvittrar som sjutton. Ja nog är våren här och sååå välkommen.

Igår kändes det som nått var helt galet, det fattades mig nått. Jag funderade och funderade på vad som inte stämde, långt in på eftermiddagen nsåg jag var det va, jag hade ingen måndagsångest. Jag klev upp lätt, åkte iväg lätt i kroppen och trivdes som sjutton med att vara på jobbet. Kanske skulle byta jobb oftare?? Nä då, jag bara skojar, men det känns som jag har kommit rätt nu. Idag var dock sängmonstren kvar och gjorde bra med motstånd när jag försökte kliva upp och farten vill inte infinna sig i kroppen trots två koppar kaffe. Hoppas väl på att det blir bra ändå när jag väl kommer till jobbet. Upptäckt ju alldeles nyss att jag är en av vinnarna hos Maja, och det fick ju mungiporna att åka upp en bit iaf.

Idag ska jag spendera slantar på en loppis, behöver ett bord och några hyllor till mitt syrum och det har jag hittat till billig peng. Så i helgen blir det till att röja lite till.
Ha en bra tisdag gott folk!!

4 kommentarer:

 1. Du skriver så lyriskt om tvätten på linan och flugorna i fönstret! Det får mig nästan att längta till landet...
  ...nej, bara nästan! Jag bor i stan fast på landet. Så känns det här i Ryd med 5 minuter upp till Ryds centrum eller 5 minuter ner till skogen! Jag bor SÅ centralt;-D
  Hör av dig och tala om i vilken "bytta" jag ska leta din vinst!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt när grönskan spirar och fåglarna kvittrar.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Äntligen har vår känslorna börjat infinna sej. Nu fattas bara energin sen är allt fullbordat. Grattis till Maja vinsten och dom nyfunna känslorna

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Vet du, om du inte hade haft ångesten sa hade du garanterat inte stigit upp.
  Håller fullständigt med din beskrivning av våren, det gäller att njuta i fulla drag för den springer raskt förbi.

  SvaraRadera