torsdag 28 april 2011

Hej å hå

...så det kan gå, det är redan torsdag!! Förstår inte riktigt hur det gick till, men jag måste erkänna att det känns helt okej och lite till. Igår var väl inte humöret på topp direkt, kändes lite som om den däringa ärkehäxan försökte få fäste i min kropp. Måste ha berott på att jag fastnade bakom flera trafikmarodörer igår, inte för att jag hade brått men det retar mig till vansinne iaf. Nåja igår var igår och idag är idag och jag ska ta mig det allra bästa humöret jag har. Ska börja dagen med att åka åt fel håll för att besikta Gubbens bil ( i just det här läget är han inte så jätte kär) varje år blir det panik och ett jagande att  för att få tid.
För ett tag sedan vann jag i Majas 1-års bus, fick frågan vad jag ville ha i vinst och bad då om en utmaning. Igår kom den, en charmpack som ska bli en väska och en necessär, med endast ett tyg i tillägg. Ska vara klar till midsommar...
Det snurrar runt lite i huvveplaneten och börjar som smått falla på plats. Tror och hoppas att den blir klar en bra bit tidigare än midsommar, men vad vet ju aldrig vad som kommer emellan. Nu ska jag ropa in Prinsessan och ge mig av mot Östhammar, hoppas att jag inte får spanska flaggan i pannan och blir stående där ;)

4 kommentarer:

 1. Lycka till på besiktningen.
  ".. spanska flaggan i pannan .." Vad betyder det? För mig betyder den flaggan semester och sol ;)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Verkligen en spännande utmaning,,och jag längtar dessutom att få se resultatet..tidigare.
  Hoppas det blev ett bra slut på dagen för dig ,,och mannen fortfarande är den bästa ..//Kram

  SvaraRadera
 3. Vilket underbart tyg!! Ska bli jättespännande att se vad du skapar för tjusigt! /kram

  SvaraRadera
 4. Först vil ja seia, så vackra bilder av deg, mycket fina.

  Senn så underbara tyger, det blir seckert nogot vackert av dom.

  kram

  SvaraRadera