tisdag 8 september 2009

Vilken måndag det blev...

När jag var på väg hem från jobbet med dotra i bilen så såg vi A gick på vägen med sin kompis (som han skulle stanna och leka hos) tutade och vinkade... Då ser M att A är ledsen och verkar vilja något. Stannar bilen, backar och plockar upp honom. Han her lekt med sina kompisar på en höskulle och ramlat, har väldans ont i höger arm. Hem och lämna matvarorna, in i bilen igen mot sjukhuset. Där tillbringade vi hela kvällen, utan överdrift...kom dit strax efter sex och åkte därifrån kvart i elva, både trötta och hungriga. Tur att de stora hamburgerkedjorna finns och har öppet sent!! Gott som tusan var det med en hamburgare.
A har brutit överarmen, slapp gips men får ha mitella i tre veckor. Idag är stannar han och pappa hemma för att vila upp sig och att träna lite att använda vänstern.
Vi kom inte hem förrens tolv och trots att jag var fruktansvärt trött var det lite svårt att komma till ro och somna. Kan lova att jag känner mig allt annat än pigg just nu....men det är bara att bita ihop och fara till jobet!

4 kommentarer:

 1. Stackars A vilken otur :-(.
  /Jessica

  SvaraRadera
 2. Å, stackare! Vilken tur att ni kom med bilen då och kunde plocka upp honom. Krya på den lille mannen!

  SvaraRadera
 3. Nämen jösses vilken otur, stackarn!

  Kram till dig oxå, det kan du oxå behöva efter en sådan pers!

  Stoooor Kram :)

  SvaraRadera
 4. Men stackars A - han har verkligen otur! :-(

  Hoppas armen läker fort så att han kan gå i skolan som vanligt snart igen.

  Stor kram till er alla!

  SvaraRadera