tisdag 28 februari 2012

Oj vilken bra ...

...dag jag har haft! Trots snöslask och glashalt att gå ute så känns det som om vi går mot våren. Jag är ju en sån där konstig prick som gillar våra fyra årstider, de har alla sina tjusningar och sina fasor. Tycker det är nått alldeles speciellt när en årstid börjar gå över i en annan och särskillt speciellt är det när vinter möter vår. Luften luktar ljuvligt och det kommer upp snödroppar i backen, tror nästan att det är min favvoblomma. Har sett bilder i bloggar och på FB att de börjar dyka upp i trädgårdar runt om men inte i min...här är det fortfarande mest snö och is....
som de flesta nog förstått så står jag inför en förändring, det är dags att gå vidare och börja på nytt och ja det handlar om jobb. Fer middageninns en del att sy ihop fortfarande innan det är helt klart. Spännande är det samtidigt som mycket tankar snurrar i huvudet och tar energi. Känner mig så trött när middagen är klar, positivt trött om ni förstår vad jag menar. Av den orsaken så prioriterar jag vila på kvällningen även om jag är sugen på att sy. Mitt vårprojekt ligger och skriker på mig därinne i syvrån...men det får väl vänta till helgen....Nu är det sova som står på mitt schema!!

3 kommentarer:

 1. Ta en sak i taget ,så blir allt bra tillslut!!Kram

  SvaraRadera
 2. Spännande. Nyfiken i en strut.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Men, Lizzan det var ju Tisdag!!!
  Här tittar snödropparna också upp, men än har de inte böjt på sig (det har däremot jag när jag ligger på knä och peppar dom att skynda sig upp ordentligt);-).
  Skönt om du får ihop det med jobb nu.
  Kram

  SvaraRadera