fredag 10 februari 2012

Ledsen....

Fick en anonym kommentar på mitt förra inlägg som nu är borta, så jag vill be om ursäkt för att jag i min okunskap om Igelkottars liv inte tog in den och gav den skydd. Vi gav den iaf lite mat och såg att den gick iväg mot där den kom ifrån. Den verkade på inget sätt medtagen och som sagt jag är mycket ledsen över att jag inte gjorde mer för den........

6 kommentarer:

 1. Det är inte lätt att alltid veta hur man ska göra. Framförallt inte med vilda djur.
  Du ska inte känna någon skuld. Och jag tror att allt slutade bra med den nyvakna kotten, det kanske fanns fler människor(!).

  Jag hade inte heller vetat vad jag skulle göra!

  Kram till dej

  SvaraRadera
 2. Inte ska du vara ledsen Lizzan!! Man kan ju inte veta allt och min kommentar om att den borde sova nu var inget jag visste... men trodde. Den såg ju inte ut att må dåligt, så den klarade sig nog! Hur tar man i en kotte utan att göra sig illa... undrar jag?
  Du gjorde ju nåt... gav den mat... så var inte ledsen!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hur ska man kunna veta? Jag har dessutom för mig att det är förbjudet att ta in vilda djur, men helt säker är jag inte.
  Var inte ledsen.

  SvaraRadera
 4. Du vet vad jag tycker...
  kram

  SvaraRadera
 5. Hmm - ja det är nog så att alla inte kan veta o den såg väl frisk o kry ut o då ska man ju inte...lägga sig i naturens gång. Tycker nog du gjorde rätt . Den klarar sig säkert . Dessutom tror jag faktiskt att igelkottar är lite "fridlysta" - ta hand om dig Kramisar

  SvaraRadera
 6. Det finns folk till allt, anser jag. Precis som Anki så tycker jag att man inte ska lägga sig i naturens gång - du gjorde vad du kunde och helt rätt!
  Stor kram

  SvaraRadera