söndag 22 februari 2009

Söndag

Den här långledigheten gick lika fort som det brukar, men jag känner mig återhämtad. I fredags var till Thuns och ägnade mig till självplågeri; Prova byxor! Av 6 par så passade ett par skapligt så jag slog till. Köpte även en knallrosa top och ett nattlinne i samma färg. När KG kommit hem åkte vi till Uppsala, köpte Singstar och tre par örhängen till mig, sen en del tråk till bilarna.
Gårdagen var jag flitig i syrummet; Två sminkväskor (som jag inte kan visa ännu), broderade ett badlakan och sydde två Prinsessnecessärer. Fick lite småpanik när jag insåg att hjärtetyget inte skulle räcka till båda baksidorna. Jag lötse det på ett enligt mig själv bra sätt. Necessärerna är lika så när som på namnet. På bilden syns en framsida och en baksida.

Nu ska vi åka till Österbybruk och Käraste svärmor. Ska fira minsta svågern som fyllde 19 igår och samtidigt träffa släkt från Finnland. Ha en bra söndag!

3 kommentarer:

 1. Supersöta necessärer - igen! :o))
  Jag håller med dig om att byxprovning är en hemsk plåga! Det kan inte vara oss det är fel på, för vi är många som inte hittar byxor som passar!
  Kram
  Anette

  SvaraRadera
 2. Jättefina nessar som vanligt!

  KRAMEN

  SvaraRadera
 3. Att så söta neccar till (mina) två små sessar, misstänker jag - utifrån namnet på den du visar!?!

  De är ju så fina!

  Kul att du hittade byxor som satt bra, förstår precis din känsla av att stå och svettas i provhytten, pust och stånk - tur att det gav utdelning!

  kramar

  SvaraRadera