onsdag 4 februari 2009

Hur svårt kan det vara???

Igår slösade jag bort över en timme genom att sitta vid datorn och leta. Har fått för mig att jag vill brodera (på maskin) ett får. Hur det ska se ut finns i mitt huvve, men att hitta ett sånt broderi verkar vara ett lönlöst projekt. Varje får jag hittar, "nä det duger inte". Har letat både på nätet och bland de broderier jag samlat på mig. Har bestämt mig för att det får bli nått annat istället, men det kommer säkert ta lika lång tid att hitta det motivet bara ör att jag är så kinkig av mig. Blir så trött på själv!!!!

6 kommentarer:

 1. Hahahahahahah det känner jag igen, vet att jag har det men vart ????
  Vips så har dom timmarna gått :-))
  Ha de gott, kramiz

  SvaraRadera
 2. och här har du en till som är petig och kinkig men man måste ju vara det så man blir nöjd med slutresultatet...fniss...
  Hoppas du hittar vad du söker!
  kRAM maLIN

  SvaraRadera
 3. Visst är det typiskt, när man väl letar efter något så hittar man det sällan. Sedan kan man hitta det av en ren slump när man INTE letar. Just nu letar jag efter skånska gäss på en kunds begäran men det verkar vara lika lönlöst det. Har du några tips så emottages de med tacksamhet!!

  SvaraRadera
 4. Det är hopplöst att hitta något om man har en bild i huvudet redan, jag vet, hur mycket tíd lägger man inte på det.....känner igen mig!

  SvaraRadera
 5. Hoppas att du hittar "ditt" får snart!

  KRAM

  SvaraRadera
 6. Brodera på maskin är kul! Har själv gjort porträtt av Leo Tolstoj på ett förkläde...

  SvaraRadera