måndag 25 november 2013

Prestationsångest....

... har hamnat i ett låst läge, vill så gärna blogga, om inte varje dag så iaf nästan. Mitt mål när jag började var att ha en levande blogg, just nu är den dock döende.... Mycket beror på min prestationsångest... Vad har jag att berätta idag? Hittar inte ett enda guldkorn i min alldeles vanliga dag där det mesta flyter på.... Lättare att blogga om sånt som gått förträffligt eller ännu hellre gått rakt emot mig. mina dagar är dock alldeles vanliga och jag trivs bra med min vardag och mina helger men det är inga direkta toppar eller dalar.
Vad har jag att visa upp idag? Har tappat vardagsinspirationen, känner ingen direkt lust till att skapa vare sig med symaskin eller kamera. Virkar däremot nästan varje kväll, men det är ingen racerfart direkt så det finns inget att visa varje kväll.
Har jag nu inget att visa, inget att berätta om, är det väl bäst att hålla tyst?? Precis det har jag gjort länge nu, men si det ska det bli ändring på!! Nu ska jag se till att ta ett vardagsfoto åtminstone, om inte varje dag så iaf nästan.... En blogg som inte lever är ingen blogg att tala om, så nu ska jag sparka igång mig själv igen! Så det så!! Kanske tog jag i så byxorna sprack nu... men då syr jag glatt igen dem.... Puss å Kram!

11 kommentarer:

 1. Men det är ju egentligen bra, att vardagen och livet flyter på och att man är nöjd. Inte behöver man blogga varje dag även om det var tanken från början!

  SvaraRadera
 2. En bild kan säga lika mycket som ord och du är duktig på att ta fina bilder.Hoppas nu du plockar fram din kamera igen.
  Kram från mig.

  SvaraRadera
 3. Kan det inte bara räcka att vara, du?
  Var dig själv och se att det kommer räcka!
  Kram//Maja

  SvaraRadera
 4. Lizzan... nu tar du i lite väl mycket! Du skrämmer ju livet ur alla oss andra som inte heller har vad du kallar en levande blogg (vi som inte skriver eller visar upp nåt varje dag)! :D
  Blogga när du känner för det... inte för att du måste hitta på nåt! Då blir ju din blogg levande och sann... så tror jag! Vi är många som väntar tålmodigt på dina inlägg!
  Kram till dig ifrån mig!

  SvaraRadera
 5. Håller med Bibbi! Dina inlägg är uppskattade när de än kommer. Vi är många som läser och blir glada, oavsett hur lång tid det går emellan. sluta upp med bloggångest - jösses, det finns ju så mkt annat att ha ångest över :-) Kram

  SvaraRadera
 6. Så är det hos mej oxå... men det kommer andra dagar så småningom. Ha det gott, kram till dej.

  SvaraRadera
 7. Bibbi skriver så klokt och jag instämmer helt och fullt. Att blogga ska vara kul och när man själv vill. Vi som läser väntar gärna tills du har lust att skriva.

  SvaraRadera
 8. Det är ju det som är livet. Upp och ner och lite mittemellan! Jag hör till dem som har en i stort sett död blogg. Inte för att det inte händer något utan tvärt om, det händer så mycket att jag inte mäktar med.
  Jag blir glad för var enda ett av dina inlägg oavsett om de kommer en gång om dagen eller en gång i månaden. <3
  Kramar Ullis

  SvaraRadera
 9. Jag tycker att "bloggvärlden" är ett trevligt forum och tänker som så;
  att Du kan ju ta del av vad andra skriver och visar upp på sina bloggar. Det är ju också ett sätt att vara med och "hålla sin intresselåga" brinnande.
  Jag uppskattar Dina inlägg, dels på grund av att Du skriver på ett sätt som tilltalar mig, och för att Du tar helt underbara fotografier!

  Dollandesign

  SvaraRadera
 10. Lizzan, jag är glad så länge Du skriver, räcker inte det? Inga krav på ett inlägg om dagen! Lusten att skriva går ju inte att beställa. Dina vackra foton glädjer mig mycket!
  kram

  SvaraRadera
 11. För det mest går livet sin gilla gång och inte alltid finns det något att skriva om. För mig är det ibland för mycket som händer så att jag inte hinner. Jag skriver när jag har tid och lust och det tycker jag att du också kan göra. Vi är många som läser när dina inlägg än kommer.
  Kram

  SvaraRadera