lördag 5 oktober 2013

Köpa glädje

Det sägs att pengar inte gör dig lycklig och det går inta att köpa glädje, men jag tror inte riktigt att jag håller med om det. Igår skulle jag åka buss hem och hade lite tid över och råkade som en händelse slinka in på en skobutik. Hittade ett par stövlar med korta skaft för rena rama fyndpriset....199 (tidigare 899)!!!



Dessutom satt de bra på min fot och fanns i min storlek, trippade med glada lycklig fötter mot kassan, bar min kasse med andakt och kände mig lycklig hela vägen mot bussen. Slog mig på sätet och tittade lycklig på skokartongen, tröttheten från en hektisk vecka var som bortblåst.

Väl hemma packade jag upp dem och fick ett fånigt leende igen, de är verkligen precis vad jag vill ha och inte sved det allt för hårt i plånboken heller. Sprayade dem, och smorde in med skinnbalsam och trippade sedan runt med dem iklädd min rosa pyamas, såg nog rätt kul ut....så jag misstänker att jag gladde min familj oxå..... Efter frukosten idag tog jag kameran på axeln och skorna i famnen och brände av dessa bilder, kände mig lycklig igen över mitt fynd.

Så ibland går det att köpa lycka, iaf tillfällig sådan :)

5 kommentarer:

  1. Kan inte annat än hålla med dig, väldigt snygga stövlar också. Man kan väl vara lycklig i slott o inte bara i koja eller hur. Och ska man nu nödvändigtvis vara olycklig så föredrar jag att vara det i slott och inte i koja. ;) kram Birgitta Stéen

    SvaraRadera
  2. Förstår att du är lycklig över dina nya stövlar. Snygga!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Visst kan du vara lycklig för så snygga stövlar, så ibland gör väl fynd oss lyckliga! Kram .

    SvaraRadera
  4. Du har såå rätt... det hjälper att ha lite pengar emellanåt! Gott är att inte behöva frysa om fötterna!
    Go söndag till dig

    SvaraRadera
  5. Såå snygga stövlar....du har rätt att vara lycklig över dem.....och jag ser dig med dem och din pyjamas.....rosa och brunt är väl snyggt ibland...*hihi*
    Kram Inga

    SvaraRadera