torsdag 3 oktober 2013

Var är min energi??

Känner mig nästan totalt apatisk som någon dränerat mig på all energi när jag kommit hem från jobbet och middagsbestyren är avklarade. Sitter och stirrar hålögt på dataskärmen och försöker hitta inspiration att göra något......men den äe som bortblåst. Stackar mitt glada lilla babytäcke ligger där i maskinen, endast till hälften quiltad vilket den nu gjort i flera veckor. Visst ska man lyssna på sin kropp och vila när den är trött, men jag vill ju leva oxå, inte bara existera på min fritid. Vill vara ute och njuta av allt som finns runt ikring.....
Nåja snart är det helg och med den möjligheterna till att vara ute under dagens ljusa timmar. Har massor av ideér i mitt huvve, hoppas och tror att nån eller några av dem ska kunna omsättas till verklighet under helgen. Skickar över en bukett blommor till er, Puss och Kram!

3 kommentarer:

 1. Ser också fram emot helgen. Ser ut att bli en underbar höstdag idag. Låt oss njuta av höstens färger
  Kram
  Vivianne

  SvaraRadera
 2. Du kanske måste fokusera på de små sakerna just nu.
  Köp dig en ny mugg och sätt dig och håll i den, känn kaffe doften och tänd några ljus!
  När helgen kommer så gå ut och sparka i lite löv!
  Kram//Maja

  SvaraRadera
 3. Tack... blommor var precis vad jag behöver just nu!!
  Maja har ju ett tips så gott som något... tillåt dig att göra ingenting ett litet tag så ska du se att livsandarna vaknar igen! Ut i ljuset och släpp in solen i ögonen! Snart är det ju helg!
  Kramen till dig

  SvaraRadera