onsdag 5 juni 2013

Oboj vilken kväll!

Gårdagens äventyr förlöpte riktigt bra....efter jobbet tog jag mig till Skarholmen där det trillade in ett helt gäng festklädda vackra niondeklassare. De hade bal och jag var inbjuden för att fotografera.
Kanske inte det mest optimala ljusförhållandena i lokalen, så jag har en hel del redigerar jobb framför mig. Men i mitt tycke så har jag fått med mig en mängd fina bilder som de kan titta tillbaka på och minnas....
En sån här kväll för mig att osökt gå tillbaka i minnesbanken och tänka på min egen nionde skolavslutning. Vår "bal" bestod av middag i matsalen men tillhörande tal och skratt, om jag minns rätt en riktigt trevlig tillställning. Kvällen innan skolavslutning gick vi i klassen på middag och fick tom beställa in varsin öl och det kändes stort, inte för att vi var ute efter fest på det viset, men vi var ju vuxna nu, skolan var slut och vi skulle ut i vida världen. Jo pyttsan så stora vi var!!! Men det förstod vi inte då....
Mitt uppdrag gick i alla fall riktigt bra som sagt och jag konstaterade att det är en viss skillnad att ta bilder på en fest med ungdomar och en med vuxna..... De vuxna sätter gärna upp en hand eller vänder bort sitt huvud medans ungdomarna bad mig ta bilder, kan du ta på oss?? Tar du på mig här? Så j-a skoj!! Och vilken bra träning för mig, finnas massor av saker jag säkert kunnat göra bättre men så är det väl alltid??
Nu är det i alla fall hög tid för mig att slita mig tillbaka till verkligeheten och se till att komma iväg till jobbet, har en hel del att hugga tag i idag!

1 kommentar:

  1. Vilket spännande uppdrag!! Ser fram emot fler bilder när du jobbat färdigt med dem!!
    Kram

    SvaraRadera