söndag 9 juni 2013

God söndagsmorgon!

Lite synd att det regnar måste jag få säga, jag som hade en massa planer för dagen, nåja den har ju bara börjat och regn behövs ju. Om jag får upp ögonen för nått så går jag nästan alltid all-in, ta det här med sömnaden....köpte tyger, sydde minst en timme varje dag, köpte böcker, tidningar slukade allt jag kunde på nätet...... När Lilo kom in i familjen var hon ju en för vår familj ny ras så jag läste in allt jag kunde om rasen, gick med i forum (vilket jag insåg snabbt inte var för mig), vi testade klicker och andra tricks jag hittade. Sen vaknade fotolusten till liv igen och nu började jag åter prenumerera på fototidningar, inte en utan fyra!! olika.....köpte böcker var ute så fort jag fick tillfälle. Alla dessa tre finns ju fortfarande kvar som viktiga intressen i livet även och jag inte är lika besatt som förr. Nu har jag hittat nått nytt..... En tråkig trist träbyrå....
Slipade, tvättade och målade....
Letade knoppar, men insåg att de kostade mer än jag var beredd att betala så jag målade de gamla...
Nu har jag en ny fin byrå står i köpet.... Men som sagt nu har jag ju fått upp ögonen på detta med att måla så mina fickpengar går till målarfärg, många burkar står här nu och jag har letat upp några projekt som står på vänt. I veckan kom skattepengarna och jag funderade på vad jag skulle unna mig för nått skoj, jo det blev en färgspruta....... Har ett köksbord, några stolar och annat smått å gott som jag snart ska ge mig på och piffa upp. Kalla mig gärna nördig, för det har jag insett passar mig så bra så..... Jag har en kollega som tycker mycket om lila så när folk (inkl mig) ser saker i lila så tänker vi på henne. Jag kommer i folks tankar när de får syn på.....
..döskallar...hur ska jag tolka det månne ?? ;) Nädå jag förstår precis!! Det är ju ännu en grej jag gått all-in på så det är inge konstigt alls. Denna fina tygbit och knappar fick jag på posten från en internetvän och jag blev alldeles varm i hela hjärtat! Tack igen!
Nu är det hög tid att sluta svammla och ta tag i dagen, min mage behöver frukost och min Prinsessa komma ut, sen behöver min nya leksak invigas!!
Ha en bra dag!

5 kommentarer:

 1. Ha en bra dag med allt ..Lizzan!!Bambikram

  SvaraRadera
 2. Haha, jag tycker det låter som om dina nörderier är ganska fruktbara ändå. Tänk vad trist att inte ha något intresse alls?? Vad skulle man göra då? Suga på tummen eller...
  Förresten så är den byrån bland det läckraste jag sett! har du sett stolen jag vann från möbelrenoveringslinjen?? Den kan inspirera!

  SvaraRadera
 3. Visst kan det bli lite väl dyrt när man snöar in på nåt!! MEN... man har ju roligt under tiden det varar och det är ju värt en del det minsann!! Så fortsätt du att må bra... tycker jag!!
  Byrån ser ju ut att ha blivit alldeles utmärkt fin den!
  Håller många år än i stället för att köpa en ny!
  Regnig kram till dig!

  SvaraRadera
 4. Jättefin byrå! Jag har furuköksmöbler som vill bli vita, men jag har ingen lust, så många pinnar och pill att måla ;-)

  SvaraRadera
 5. Supersnygg byrå! Och varför slösa peng på nya handtag när knopparna kunde göras sååå fina. Härligt inspirerande
  Smart att investera i en färgspruta. Vill oxå ha!
  Kram
  Vivianne

  SvaraRadera