söndag 6 februari 2011

Stryka, skära sortera...

Eftersom det krävs en viss röjning inför flytt till nytt syrum så högg jag in på operation städa bland tyglådorna. Där fanns både stort och smått, började med att stryka och skära ner de mindre bitarna i 1½ remsor, 3", 2½" och 2" rutor. Så kul att jag dessutom hämtade in en av scraps backarna, känns som "a never ending story" men eftersom jag är envis av naturen så ska det nog bli klart till sist ;)


Solen skiner utanför mitt fönster och Fröken Hulligan gnäller så jag får ont i öronen. Dags att klä på mig och ge mig ut på en runda med henne för att få nån arbetsro......

7 kommentarer:

 1. hihi...visst är det en "never ending story"... tur det, för vi har väldigt skoj under tiden :-))

  SvaraRadera
 2. Oj vilken energi. Skulle nog också behöva sortera bland mina tygbuntar. Har tidigare alltid stoppat tillbaka "tygrester" i lådorna så jag skulle behöva gå igenom dem och flytta rester till scrapslådan.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag har ju visserligen också sorterat min tyger och lagt alla scraps i olika burkar. Var färg för sig. Men där gick gränsen för mig. Inget är varken struket eller skuret i olika remsor och kvadrater.

  SvaraRadera
 4. Nejmen HUR kunde jag missa din utlottning!! Grattis till dom som vann! Jag har haft en hel del att göra så jag har inte varit och hälsat på dig på ett tag...
  Jag borde göra samma som du, stryka, skära, sortera...

  SvaraRadera
 5. Hmm, min scrapspåse skulle behöva en genomkörning. "A never ending story" - så rätt, så rätt.

  SvaraRadera
 6. A never ending love story, glöm inte det :-) Lycka till med flytten! Kram jenny

  SvaraRadera