måndag 28 februari 2011

Majas hjärtliga utmaning

I början av denna månad när jag stt en necessär med hjärtan så utmanade Maja mig och alla ni andra som läser att sy nått med hjärtan varje månad detta år. En sån utmaning går u inte att låta bli att hoppa på. Februari fixade jag, och nu är det dags att ta tag i mars månad. Hade tänkt skriva om det här för länge sedan men det som for ur skallen på mig, som så mycket annat, men när jag läste Majas blogg kom jag på den igen, Är det nån mer som vill hänga på? Har du inte hunnit med i februari gör inget, det går så bra att börja från mars. Skriv en kommentar om att du är med och gärna en när du sytt nått hjärtligt så jag kan samla ihop allt i ett inlägg i slutet på varje månad. Både litet som stort är godkänt bara det är nån form av hjärtan på!
Det här året har för min del annars börjat i scrapsens tecken, har ju fått en scrapsduk klar i januari, en topp blev klar härom dagen och nu håller jag på och sliter med ännu en topp. Slita var väl att ta i, för det är kul, riktigt kul!
Nu fattas det åtta block av varje sort tills jag fått det så stort som jag vill ha det. Hoppas på att hinna med det i veckan som kommer, för nästa helg lär det minsan inte sys nått.

6 kommentarer:

 1. Jag har nog hamnat lite snett nu för jag rotar bara runt och vill sy såna scrappisgrejer som du inspirerar till! Tror att det blir tygröj idag för att skära ner en massa mindre bitar..Kramen!

  SvaraRadera
 2. Ja, jag är ju med på hjärtana! (Vilken överraskning)! dessutom har du fått mig att fundera på det här med scraps IGEN!!!
  Ha det bra idag!
  Kram Maja

  SvaraRadera
 3. Jag sydde ett hjärta på syfestivalen. Räknas det?
  http://wivispyssel.blogspot.com/2011/02/festivalinkop.html
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jisses så flitig du är i syrummet :)
  Nu har du lyckats igen, det där kommer att bli så läckert!

  SvaraRadera
 5. Vilket härligt scrapsprojekt du har på G.

  jag vill vara med och sy hjärtan. Frågan är bara när jag kan sy igen. Februari sydde jag ju en hjärteduk, men nu är ju allt packat. Symaskinen är i Gävle och tygerna i kartonger här i Arboga.

  ja, ja, om max 2½ vecka är allt samlat i samma bostad igen.

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Jag är gärna med och syr hjärtan fr o m mars ....
  Kram Gunilla

  SvaraRadera