fredag 25 februari 2011

Fredag Fredag Fredag

Smakar lite på ordet Fredag och ja, det smakar himelskt!! Tiden går ju dessutom undan så snart reggar jag ut och åker hem för att fira helg med mina underbara. Fast det blir väl som vanligt, jag instängd i syrummet, KG ute vid TV´n och killarna i sitt rum med sina datorer, det är familjegemenskap när den är som bäst ;) Ska fortsätta på mitt scrapsprojekt som känns nästan lite som gift, måste komma vidare, har fått ihop en del i detta nu, men det känns som att det behövs mer....mycket mer... Har ingen aning om hur stort jag tänkt mig eller var det ska hamna så jag syr väl så länge det känns kul.
Var in en sväng på Quiltbiten igår och köpte vitt bakfrundstyg till den andra scrapsquilten och vadd så jag ska kunna färdigställa ett å annat. Köpte Bambuvadd som alla pratat så gott om och den känns jättemjuk och go, men kanske lite platt, jag gillar ju lite fluff så det blev en bit fluffvadd oxå. Nu ska jag ta mig en bloggrunda och se vad ni andra haft för er, sen är det väl bara att ge sig av mot jobbet!!
Ha en fin fredag!
P & K

14 kommentarer:

 1. Läckert, läckert & ännu läckrare!!!
  Nu fick du mig att bara vilja slänga räkningarna (sitter vid datorn och skulle betala lite, men hamnade hos dig);-)och gå in i Paradiset och sy!
  Sylusten har varit sisådär på sistone. Dåligt städat och en massa anda projekt som hänger över mig har gjort att det är lite stiltje just nu!
  NU fick jag lust!!!
  Tack Lizzan! Hoppas att du får en fin fredag!!!
  Kram Maja

  SvaraRadera
 2. Läste Majas kommentar här och blev så glad av att höra syrummet kallas för Paradiset!
  Så, Lizzan, vilken fantastiskt vacker kvilt som växer fram i ditt Paradis! Önskar dig en riktigt skön helg! Kram

  SvaraRadera
 3. Så roligt att se din scrapskvilt, jag gillar den jättemycket!

  Ha en skön helg!
  Kram!
  Elisabeth

  SvaraRadera
 4. Wow vad snyggt det blir! Blir lite sugen på att skära scraps... Men det får vänta lite, jag har en grej som måste bli klar i helgen + lite annat som ligger på vänt. Ha en underbar helg! Kramar Ullis

  SvaraRadera
 5. Kul se din kvilt växa fram.Den blir läcker!
  Vilken vadd föredrar du?Vill också ha lite fluffigare.
  Trevlig helg.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Så läcker din kvilt ser ut...mkt jobb med också antar jag.
  Kramiz o ha en fin helg

  SvaraRadera
 7. Härligt ,härligt ,härligt!!Lycka till med din quilt!!Kramis

  SvaraRadera
 8. Din quilt blir ju helt underbar, blir också inspirerad att sy något liknande. Behöver ha en till vedlåren i köket som jag precis fått. Bambuvadd har jag aldrig provat, vad är det speciella med den? Och vad menar du med fluffvadd? Jag sydde min senaste quilt i bomullsvadd, det var första gången för mig men absolut inte sista. Har svårt att se att jag kommer att köpa mera syntetvadd efter det. Lycka till med fredagsmyset! =)
  Kram

  SvaraRadera
 9. Oj, oj, oj, heeelt otroligt vacker blir den.

  SvaraRadera
 10. Vilken vacker quilt Du skapar.
  Många tummar upp. Ha det bra.
  Kram

  SvaraRadera
 11. Så himla läckert det blir. Jag längtar efter att sy.........

  SvaraRadera
 12. Förstår fullt och fast att det är lite gift-betonat. Trevligt gift, men ändå - ett gift. Fiiiint blir det! Kram Jenny

  SvaraRadera
 13. snyggt ,o vilket arbete.
  Undrar om jag skall till Paradiset (syrummet ) idag ha ha läste tidigare inläggen här. Men först måste de röjas där isåfall, nån har varit inne där o rört till. Vi får se....... först ut i blåsvädret på promenad.

  SvaraRadera