torsdag 3 februari 2011

Chocktillstånd...

...hade väl aldrig kunnat ana att min utlottning skulle bli så populär. Har bestämt mig för att rota fram minst två vinster till och dra tre vinnare imorgon efter jobbet. Tyvärr så suger jobbet alla mina krafter just nu, är alldeles slut när jag kommer hem på kvällen, men jag är iaf inte så där lessentrött som jag var i höstas när allt kändes helt hopplöst. Nu ser jag ljusningen runt hörnet och har humöret med mig. Har inget "måste" sy för tillfället utan jag kan sy precis vad jag vill och känner för. För ett tag sen köpte jag tre buntar tyg från Lapp-Elisa, den ena är på väg att bli ett barntäcke och nu har lusten för nästa hög vaknat till liv, vad den ska bli har jag däremot ingen aning om, eller jo ett barntäcke tänker jag mig men vilket mönster vet jag inte.
Önskar er alla en alldels underbar Topptorsdag!!!!

4 kommentarer:

 1. Tack detsamma!!För min del är det två syträffar idag ,,och en med smörgåstårta oxså!!Kram

  SvaraRadera
 2. Så härligt att du skymtar en ljusning runt hörnet :)
  Tyghögen ser lovande ut, det är roligt när sylusten finns till glädje och inte förbannelse!

  Jag har jobbat natt och är inte riktigt vaken än, men lite senare idag ska jag börja skära till tyger till en Margo bag.

  Kramar!
  Elisabeth

  SvaraRadera
 3. Men vad du skräms.... trodde nåt allvarligt hade hänt.... vilken tur att så inte var fallet.

  Härligt med kreativa tankar :-))
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Hejsan Lizzan, klart som tusan att det blev lite mörkt ett tag, Svenska vintrar är ingen höjdare, och tydligen har årets vinter varit svinkall och rena eländet.........finfina tyger och alster produseras hos dig ser jag...........återkommer senare
  skickar en varm solig kram
  EvaLena

  SvaraRadera