söndag 17 maj 2009

Vilken helg!Fullt ös medvetslös skulle man kunna säga. Igår var det som sagt rally hos oss och det blev en del mingel i kohagarna. Vissa bilar körde så det dammade om det.


En del körde som kärringar, jag skulle lugnt ha racat om dem vilken dag som helst med min Yaris. Inget rally utan dramatik, vi stod i en kurva och S fotade som en riktig pressfotograf när en bil plötsligt brakade mellan träden och for rakt ut i hagen. S stod iskallt kvar och knäppte av en bild på bilen som genade rakt över hagen. Undrar om han ska bli pressfotograf när han blir stor?

Efter rallyt blev det grillat och lite gott att dricka med Frugan och hennes gube. Tonårsbrudarna drog iväg på moppe efter maten, vi spelade yatzy och tittade på melodifestivalen. En å annan grogg slank ner i strupen. Men inte så många att jag har ont i håret, eller så har jag bara inte haft tid att känna efter ;) Klev upp vid åtta imorse och tog rätt på disken efter gårdagens kalas. Fick en mardrömsstart på dagen då jag upptäckte att kaffet var slut och ICA inte öppnar förrens tio på söndagar. Fixade det utan att mörda någon, både ungar och gubbe klarade sig fin fint, beror nog till stor del på at de visste bättre än att tjafsa med mig. Med kaffe i kroppen startade jag upp en lunch och rabarberpaj. Lagom till lunchtid kom min alldeles underbara goa vänner från Märsta. Vi har haft en härlig dag med strålande solsken. Stort TACK vänner för att ni kom och förgylde min dag. Men nu är jag helt slut, hur ska jag orka att arbeta en hel vecka? Eller just ja, det ä ju en kort sån.....
Har inte hittat min syinspiration ännu, börjar bli lite oroad, löser det sig inte snart så kommer jag nog hamna inlåst i en madraserad cell där jag kan sitta och spela läpp!!!

5 kommentarer:

 1. Vilken mardröm! Att vakna upp en söndag utan kaffe. Hua! Vilken tur att dagen ändå blev bra, till slut :)

  SvaraRadera
 2. Jaa, vilket elände, inget kaffe????
  Hur blev det så?
  Tur att alla överlevde detta trauma, men de har kanske överlevnadsinstinkt, ja, det var du ju inne på själv. Tur att det löste sig och resten av dagen var ju O.K.! Du ska se att syinspirationen återkommer rätt som det är! Gäller bara att hitta rätt objekt!
  Lev väl!

  SvaraRadera
 3. Då får vi spela tillsammans för jag har inte hittat min heller.. Kan ju vara trevligt att få träffas. =)

  SvaraRadera
 4. Lotta i S.vall18 maj 2009 17:01

  Inget kaffe på morronen !!!!!
  Värsta mardrömmen :((

  Men det gick ju bra det åxå :))
  Lugn Lizzan ,.lusten kommer när DEN vill inte när du vill *ler*
  Ha de bäst
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Lugn bara lugn, som så ofta när man letar efter något så hittar man det inte. Mitt tips är att sluta leta efter inspirationen så kommer den att krascha i pannan på dig som en stor fet humla på krigsstigen!

  Du är förresten utmanad i min blogg. Inget avancerat, men ändå.

  Ha en finfin långhelg!
  KRAM

  SvaraRadera