onsdag 17 december 2008

Sömnad med bekymmer

Håller ju som sagt förtvivlat på med att försöka beta av min lista med beställningsnecessärer. Känns som om jag inte kommer att hinna denna gången. Sydde som en besatt på en av de som kräver lite mer, ska sy fast blixtlåset och upptäcker till min förtvivlan att jag inte har något svart blixtlås hemma. Får åka till quiltbiten i morgon och köpa ett par meter. Fick lite panik först men samlade mig och sydde jag klart två andra istället;

På en av listorna som jag är med på har vi haft en julswap som gick ut på att sy en väska av ett gratismönster från Ottobre och stoppa något kul värt hundra kronor i den. Jag sydde min i blå/röd variant;

Igår kom mitt paket och inte kunde jag vänta tills julafton :) Den här väskan låg i mitt paket med mysigt smågodis för en quiltare;Nu ska jag avsluta allt och se till att komma isäng, imorgon är en ny dag!

8 kommentarer:

  1. Vilka fina väskor. Kul att få och kul att ge. det var en rolig swap!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Håller med My, vilka härliga och fina väskor!! Dina necessärer var jätteläckra. Hoppas att du hinner klart i tid med allt. Kram Kerstin

    SvaraRadera
  3. Hej min bästa Lizzelilizza,

    Det känns lite dumt att du behöver sy så att maskinen - och kanske du också? - glöder, och så har du tid att skicka ner nessar till mig som jag "kan göra vad jag vill med".

    Jag kan iaf glädja mig med att mamma blev ÖVERLYCKLIG för sin (hon fick den som gick i beige/brunt) och sa att jag måste hälsa och tacka dig så jätte-jätte-mycket. Den var precis perfekt i storleken. Den andra, den i gammelrosa/vinrött är inslagen i ett paket och ligger på Teneriffa och väntar på att bli öppnad av lillasyster. Mamma lovade att tala om för henne vem som är upphovskvinnan till den vackra nessen (om hon nu har kunnat missa det på min blogg!) när hon öppnat paketet. Tror mig veta att även hon kommer att bli jätteglad och tacksam!

    Idag ska jag fixa med lite annat. U know what I mean.

    Ha en fin dag och bränn inte ut dig vid symaskinen!

    KRAM

    SvaraRadera
  4. Så fina necessärer, mitt barnbarn skulle älska en sån,med Hello Kitty på.
    Ha de.

    SvaraRadera
  5. Wow så läckra väskor! Visst var det en superrolig swap!?! Fler sådana, hihihi.
    Kramar till dig!

    SvaraRadera
  6. Vilka superfina väskor - båda två! Kram //Anette

    SvaraRadera
  7. Hej! Jättefina nessar du hunnit med att sy och Ottobre-väskan är gööörläcker, vilka tyger du hittat, här sitter jag och torkar snålvatten ur mungiporna när jag ser den!
    Kram L.

    SvaraRadera
  8. Neccessärerna är ju bara föööör söta, förstår att många står i kö och att du har många beställninar på sådana!!! Men ta det ändå med ro, det är inte värt att stressa sönder för ngt sådant!!!

    vilken kul grej med "swapen" eller vad du kallade det, att få både fin väska och en överrasning!

    Må så gott - och som sagt ta det med ro! Kramar //K

    P.s Tack söta du för gulliga hälsnignar, både grattishälsning o Krya på dig mm!! TACK!!! Det värmer alltid! :-)

    SvaraRadera