onsdag 22 oktober 2008

Stormigt

Fy sjutton var det blåser där ute, hoppas att Yaris inte blåser av vägen när jag ska till jobbet idag. Har inte sovit värst gott inatt, inte av någon speciell orsak, men jag har vaknat flera gånger. Nu sitter jag här och ser antagligen ut som en panda med stooora svarta ringar runt ögonen, första koppen kaffe är urdrucken men det lär behövas fler för att det ska klarna i min skalle. Kan vara så att jag påverkas av det som händer på mitt jobb, konstigt vore det annars. Ska på stormöte idag och få lite klarare besked om vad som är på gång.


Idag är det onsdag, det har ni säkert full koll på. Hemma hos oss är det inte som vilken onsdag som helst. Vår Lilleman fyller nio år idag. Svårt att begripa....

Han har tjatat sen kompisen fick ett pennfodral att han vill ha ett eget, så det och fotbollshandskar låg i paketet han fick i morse.

Har sen helgen fått lite färdigt. Först ut ett förkläde till en liten pirat, beställt av en arbetskompis. Första gången jag syr förkläde, så helt nöjd är jag inte. Kommer garanterat att sy fler, finns många goa ungar runt ikring att förära ett förkläde;)

En granne och mamma till mina grabbars kompisar bestälde en ny handduk till sin son som är 5 (med reservation för minnesfel) hans handduk (klart att alla fyra barnen i den familjen har en varsin handduk med namn på ) hade blivit bortglömd i en plastpåse och luktade inte direkt kanelbulle så den åkte i soporna. I går var jag och lämnade handduken och lilla S frågade om han skulle hämta pengar ur sin spargris och betala med :) Goa unge!
Necessären som jag började med förra helgen är nu klar. Nackdelen med att inte använda mönster är att det inte alltid blir som jag tänkt mig. Denna blev stor, nästan som en weekendbag, hoppas att mormodern som ska få den gillar den iaf. Applikationen på necessären kommer från en japansk väskbok.

Tiden flyger iväg när man har roligt, så nu är det bara på med kläderna och iväg till jobbet. Än så länge har jag det kvar :)

1 kommentar:

  1. Stort, stort grattis till er inte så lilla Lilleman kommer här från släkten i Smauland! Hoppas att han får/fått/fick en toppenfin födelsedag!

    Kramar från familjen S i Hestra

    SvaraRadera