tisdag 28 maj 2013

Gårdagen började med försovning, ingen bra dag alls för sånt, så det var bara att stressa på som en tok. De flesta vet hur bra det blir att starta dagen med stress, iaf blev det absolut obra för mig och stresskänslan satt i mer eller mindre hela dagen. När middagen och sånt stökats över hoppade jag därför in i bilen och tog en sväng till Thuns, min sommargarderob (ja det kommer en sommar!! För det har jag bestämt) behövde tillskott. Hade bestämt mig för två par kortare byxor, två kortärmade tröjor och en klänning..... Suck tänkte jag för mig själv, kommer väl inte hitta ett  dugg, det brukar ju vara så dessvärre. Men si tji fick jag, hittade hur mycket som helst, begränsningen var endast min plånboks storlek. Så nu har jag piffat upp garderoben med lite färg, underbart!!
Nu ska jag se till att väcka pojkar och få ut Prinsessan så jag kan fara till jobbet och en dags jobb, schemat fullspäckat så jag kommer inte få tråkigt och hinner nog inte känna av att det är skittisdag....
Puss och Kram till er alla!!

4 kommentarer:

 1. Det såg läckert ut....och blev ju en bra avslutning på måndagen då!
  Hoppas det håller i sig även till denna dag!!
  Kram Inga

  SvaraRadera
 2. Skoj när man hittar det man söker, oftast brukar man hitta när man inte söker:O)) Kram...

  SvaraRadera
 3. Vad kul att hitta allt man behöver! För oftast är det ju när man behöver, som det är så svårt att hitta rätt!

  SvaraRadera
 4. Din "skittisdag" blev säkert alldeles utmärkt!! Va bra att du hittade en hög med sommarkläder... du kan ju ha dubbla lager tills sommaren kommer :D Ett besök på den affären skulle kanske inte vara så dumt!!
  Söt kossa!
  Kram

  SvaraRadera