torsdag 9 januari 2014

En dag kvar...

.. av denna vecka, sedan helg igen. Inga bestämda planer men en hel del önskningar. Lite lagom blandning av sömnad, promenad, hemmafix och fotografering är vad jag önskar. Sedan blir det kanske lite kalas med om jag har tur.... Högsta önskan är dock att solen visar sig, åtminstone lite , börjar få ett desperat behov av ljus... Om inte så ska jag öka mitt välbefinnande genom att ta mig en tur till min favvovärld, den där pyttelilla härliga mossvärlden...

Nu ska jag ta mig en tur till böckernas värld, min nyårspresent till mig själv kom idag, två böcker om fotografering, en om posering av modeller och en om familjer, har bläddrat lite i dem och de är fullsprängda med inspiration, bara läsa och sedan ge mig ut på modelljakt...(och nog för att Prinsessan ställer upp på mycket men det här som jag vill öva är nog under hennes värdighet och jag skulle nog inte lyckas ens om jag hade en hel falukorvsring) så andra modeller får det bli minsann. Men först läsa böckerna så klart!
Goider natt!

2 kommentarer:

 1. Gillar dina mossbilder!
  Läckert!
  Hoppas att Din helg blir så bra som du önskar.
  Jag vill sy!!!
  Kram//Maja

  SvaraRadera
 2. Att posera Är under deras värdighet... hundarnas!! Åtminstone i det här huset... de har nog tröttnat på att alltid ha en kamera upptryckt i fejset! Märta är expert på att vända sig bort i allra sista sekunden!! Men du hittar säkert andra modeller som är villigare!! Lycka till!!
  Kram

  SvaraRadera