söndag 19 januari 2014

Då var helgen över!

Och en riktigt bra sådan har jag haft! Igår hälsade vi på dotra i nya lägenheten, söt liten sådant med lugnt och fint läge. Idag träffat en go liten kille i Gamlis, vilket glatt litet yrväder! En sån där kille som fick hela dagen att bli bra.
Varit ute en hel del i det alldeles underbara vintervädret. Fotoutmaningen som jag hoppat på har verkligen fått igång mitt fotograferande och jag börjar se motiv här å där igen....
Precis som var min mening. Har oxå lust till att sy men jag måste bara göra några inköp först, bara jag får tid över att stanna till på hemvägen nån dag så.... Nu är det dags att krypa till sängs och ladda för nästa vecka vilken jag hoppas blir en sån där vecka då jag kommer ikapp med allt som fått stå undan ett tag (på jobbet).
Så god natt och sov så gott med er!

3 kommentarer:

 1. Allt går i vågor vet du väl! Så även fotograferandet! Var inte rädd om lusten försvinner en stund... den vaknar snart igen! Härliga bilder!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så trevligt att hälsa på dottern, hoppas du hinner ifatt allt det du vill i veckan

  Ha en fin vecka. // Lissen.

  SvaraRadera
 3. Hej. Var kan jag få tag på ditt mönster till mini-necessärerna? Mina elever i slöjden skulle tycka om att sy dom fina.
  MVH Ulrica

  SvaraRadera