lördag 29 september 2012

Lördag...

...och jag vill nog inte ens skriva nått om min dag för jag är inte riktigt nöjd med hur den blev, mycket på grund av vädret. Men imorgon är en ny dag med nya möjligheter....försökte sy lite idag men inte ens det blev nått annat än en tummetott. Nåja en zinkbalja blev höstpimpad och kanske kanske att jag kan visa bild på den imorgon om det inte tokregnar vill säga.
Jag går ju en fotokurs där syftet är att lära sig att förmedla ett budskap med sina bilder. Tog en bild igår där jag hade en tanke med vad den ska förmedla och testar nu på er som vill/orkar sätta ord på vad bilden säger er....... finns inge rätt eller fel .....bara kul för mig att se om jag fått fram det jag ville...
Nu ska jag ta och bädda ner mig i sängen och sova lite, tidig uppgång imorgon trots söndag. Ska köra mina pojkar på äventyr och försöka mig på lite eget äventyr, typ shopping eller så medans jag väntar på att grabbsen leker klart i skogen....Så god natt och sov gott.....

9 kommentarer:

 1. Känslan jag får är övergivet.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. "Slut på utesäsongen"
  Kram

  SvaraRadera
 3. Höst, blött och ruggigt.
  Kramar Ullis

  SvaraRadera
 4. Mina tankar kring Din bild är, stillhet, ett lugn, känns som om jag andas klar luft när jag ser på bilden och jag hör ett prassel av löven som "jag går i" runt utemöblerna Du fotograferat. En fin bild och ett bra sätt för mig att börja denna söndag.

  Dollandesign

  SvaraRadera
 5. Dags att städa bort sommaren och låta vintern ta över.

  Hoppas du får en bra söndag, kram

  SvaraRadera
 6. Dags att städa bort sommaren och låta vintern ta över.

  Hoppas du får en bra söndag, kram

  SvaraRadera
 7. Jag tycker det känns som ett avslut på sommaren, höstlöven har börjat falla och det är dags att gå i idé!

  SvaraRadera
 8. En underbar höstdukning tänker jag på! :) vackra färger på bladen, snart kommer de med sina kaffekoppar och slår sig ner och njuter av höstens färger!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 9. Sommaren är slut och löven faller... det är dags att packa undan!
  Jag hoppas din söndag blev en bra dag!
  Kram

  SvaraRadera