måndag 2 juli 2012

Lite stissig...

Har jag lagt in tillräckligt med trosor?? Finns alla gafflar som behövs?? Måste nog se till att hitta den där spisplattan som är bra att ha, ja just ja campingbordet får jag inte glömma... Suck, varför kan jag inte göra saker i tid för?? Och varför var det nödvändingt att ta sovmorgon just idag?? Ska ju snart iväg med husbilen till Enköping och sen blir det häng i Västerås om dagarna. Lilleman och hans kompis ska vara på Milan Junior Camp om dagarna och jag och mamman ska strosa runt och upptäcka Västerås. Ska bli en mysig vecka och jag har sett fram emot den, visst kommer jag sakna mina tjejer och okej då gubben med lite grann ;)
Nä nu har jag inte tid att sitta här, måste se till att få allt klart och lite frukost i magen.... Önskar er en trevlig sommar och hoppas solen lyser på er!!

7 kommentarer:

 1. Trevlig semester till Er också!Kramar

  SvaraRadera
 2. Halloj, fin bild på dej o tjejerna. Och vilken smil-tjej du har till vänster om dej. (blandar ihop dem så jag törs inte säga något namn.)
  Ha en bra sommar o semester du mé!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tre tjusiga tjejer!
  Lite skönt ändå kanske att de inte får följa med nu!
  Du ska ju "bara" njuta och fota!!!
  Ha det så himla roligt som du bara kan!!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ha en riktigt skön vecka och hoppas du inte behöver använda döskallestövlarna.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Önskar Dig en härlig vecka!!
  kramkram

  SvaraRadera
 6. Åhh... din vecka är redan påbörjad och jag hoppas att allt är bra! Strosa, fota för brinnande livet och bara njut av ledigheten!! Västerås är en vacker stad och där finns ju många parker att fota i!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Åsa Västerås/Skultuna4 juli 2012 18:12

  Det kommer att vara trångt i Västerås med raggarbilar fredag och lördag. Power meet hälj!
  Tänkte bara tala om så du vet.
  Ta med kamran.

  SvaraRadera