fredag 27 juli 2012

Visseligen....

..har jag vädermässigt haft en av de tråkigare semestrar jag nånsinn haft men den verkar avslutas med flaggan i topp och det är ju det som räknas ;) Igår såg det mulet ut på förmiddagen så vi startade dagen med att köra skräp till tippen. Hur i hela fridens liljor kan man smala på si sååå mycket skit???? För mig en gåta och källa till irritation!! Nåja vi började igår och nu är det bara att fortsätta projektet tills allt skräp är borta!! Eftermiddagen blev fin och vi badade en sväng i den lokala sjön, därefter ställde jag mig på auktion och ropade viss in mer skit ;) Efter pizza middagen åkte vi åter till sjön för ett kvällsdopp.....Underbara sommardag precis så som jag vill ha det ;)
Idag verkar det bli ännu en vacker sommardag och jag känner mig såå glad och varm i hela kroppen....med denna bild avslutar jag härmed och önskar er en toppendag!!!


5 kommentarer:

 1. Härligt när det är rensat o klart, vi gjorde detsamma på våran semester.

  Ha en ljuvlig dag o kramar i massor

  Tjollahopp

  SvaraRadera
 2. Oj vad man känner igen sig hihi. Jag rensar och röjer mest hela tiden och kan nog fortsätta livet ut känns det som. För som du säger man samlar ju gärna på sig lite mer skit när man har varit duktig och slängt ;) Må så gott! Kramar Ullis

  SvaraRadera
 3. Strålande sol även i Sth. Ha det så skönt!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ja här samlar vi också på oss gamla sakerfrån loppis...... Men jag är glad att sakerna åker vidare mot Borås.....kram kram

  SvaraRadera
 5. Det är är inte att undra på att alla återvinningsstationer har kö jämt... som vi alla verkar samla på både rått och ruttet! Hur mycket kan vi behöva... egentligen? Härlig vallmobild!!
  Kram

  SvaraRadera