lördag 4 juni 2011

Sommaren har visst kommit!

Så varmt och skönt igår, långt in på kvällen dessutom! Gick en riktigt lång och skön prommis med mina kära.Hade båda kamerorna med mig, och då dyker självklart inte det upp nått fint motiv. Hade jag lämnat dem hemma då hade det minsann dröst av fjärilar och älgar. Hur många gånger har jag inte letat efter en specifik sak och hittat bara en massa annat skit. Dagen efter kommer jag på att den där saken jag hittade igår behöver jag nu, då hittar jag den inte utan det där jag letade efter dagen före dyker istället upp i mångfald.... När jag någon sällsynt gång får för mig att påta i trädgården dyker det upp massor av äckliga kryp som gör allt för att skrämma skiten ur mig, jag skriker halsen hes för varje varelse som dyker upp, dessutom får jag skitiga naglar, jag är inte skapad för sånt. Nu när jag håller på med fobiträning och letar kryp för att fota dem, ja då håller de rackarna sig undan. Hade blommorna kunnat så har nog de med stuckit till skogs, men de står fast med sina rötter...mooohaha....

Har faktiskt sytt oxå, bara en liten nesse men dock en liten nesse.
Fick en utmaning av Maria G för ett tag sen, att sy en väska och en nesse av en charmpack. Jag busade till det och sydde två nessar. Använder dem dagligen till jobbet.
Skickade henne en "Pay Back" utmaning, en charm pack som skulle bli en väska och nesse. Den kom fram till henne i tisdags och igår fick jag bild på det färdiga resultaet, det var minsann snabba bananer.....HÄR kan ni se hur hon löste det! Igår fick jag ett kuvert med ytterligare en utmaning som jag klurar som bäst på. Bilde och så kommer ett annat liv, för nu måste min fröken ut på en sväng!!

3 kommentarer:

 1. Du syr alltid så fina saker!
  Ha en skön sommarlördag.
  Kram Gudrun

  SvaraRadera
 2. En så söt liten nesse - och nu har du ju redan klarat av hjärteutmaningen också :-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Lilla nessen är bara för söt.

  Väskan med tillhörande småväskor får tummen upp!!

  SvaraRadera