fredag 17 juni 2011

Sista arbetsdagen...

...denna vecka. Och det är nog tur det, för vi har det jobbigt!! Ont i magen och ibland även tömda tårkanaler så gott som varje dag. Värst vid lunchtid......det blir ju så tokigt mellan varven och vem kan då låta bli att skratta så att man nästan kiknar. Men som sagt snart helg och då får jag vila upp mig, eller inte.... Denna helg skulle man kunna beskriva med fullt ös-medvetslös. Idag kommer de underbara tre bonusbarnen, samtidigt slår Roslagscupen igång, så det blir en del logistik. Imorgon ska jag stå i kiosken men om jag fattat det rätt så slipper jag baka jävla sockerkaka så det räcker med att koka korv, fixa toast och räkna av bara tusen och hoppas det blir rätt. Ska försöka hinna lite quiltning oxå, men det kanske är att ta i så brallorna spricker, vem vet... Nåja, nu har mina ägg kokat klart och jag ska peta i mig frukost och sen ut i den härliga morgontrafiken!
PUSS PÅ ER!!!!

6 kommentarer:

 1. Puss tillbaks!
  Eller var det Lilo och korna du menade?
  Student i dag oxå hos oss. Försov oss så på 20 minuter var han svidad och klar. Undrar så hur detta ska gå????
  Kram på dig och försök att ha det!!
  Maja

  SvaraRadera
 2. Blev först lite orolig när jag läste om magont och tårar, men insåg snart att jag inte behöver oroa mig ;o) Ha en underbar helg! Puss o Kram Ullis

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig bild!
  Försök att varva ner emellanåt så du inte bränner ut dig.
  Kram

  SvaraRadera
 4. P&K tillbaka och ha en härlig helg,ta vara på dig själv en stund oxså!!!

  SvaraRadera
 5. Försök att stava till ordet -vila- och använd det. Det är nödvändigt... även om du tycker om det du håller på med. Förutom "jävla kaka" då förstås:)
  Jag trodde att man inte bränner ut sig om man tycker om det man gör. Men min läkare sa till mig... man måste brinna för att kunna bränna sig!! Så... ta det lite lugnt och gör ingenting emellanåt!
  Kram till dig

  SvaraRadera
 6. Tittar in och önskar Dig en skön helg.
  Gullig bild från djurvärlden
  Kram

  SvaraRadera