fredag 28 maj 2010

Ekorrhjulet snurrar på och mina ben pinnar på för allt de är värda för att hinna med och undvika att snubbla. Sylusten är fortfarande låg även om den finns där och jag syr lite smått. Har två små saker att fota och lägga upp, får bli i helgen. Idag kommer äntligen mina bonusbarn och det blir tjoo och tjim i mitt hus. Har stora planer för vad vi ska hitta på, får väl se vad som hinns med. Känns som om morgontröttheten blivit min envise följeslagare, jag brukar ju visserligen vara morgontrött men det brukar hjälpa med kaffe. Just nu häver jag i mig tre koppar elle rättare sagt muggar kaffe, men det hjälper knappt. Inte förrens vid tio känner jag att livet återvänt, suck.... Har i alla fall mitt goda humör och positiva inställning till livet. Finns inget mer irriterande än negativa människor, ni vet de där som bara ser hinder hela tiden. Är det en förändring på gång så ser de direkt allt som kan gå fel och förutsätter att det kommer bli så. När förändringen är införd så lyfts bara det som faktiskt inte blev bra istället för det som blitt bättre. Riktiga miljöförstörare är vad de är och jag är miljöväs så därför sopsorterar jag och dessa människor hamnar i tunnan för riskavfall!!!!
Ha nu en riktigt positiv fredag och skit i hindren, se möjligheterna för ni vet väl att optimisten lever lika länge som pessimisten men optimisten har fan så mycket roligare!!

3 kommentarer:

  1. Ha en superskön fredag och en himlans trevlig helg! Själv ska jag till tandhygienisten idag. Och det är ju bra, för jag får ju rena tänder :) Sen kommer belöningen, syträff imorgon. Vi får se hur det går med ena handen i paket, men jag tror det går bra. Annars får jag väl bara sitta och babbla :) Kram

    SvaraRadera
  2. Så sant som det var sagt! Ha en härlig helg med din extra stora familj! Kram! <3

    SvaraRadera
  3. Jag är också utled på alla negativa människor som suger all energi ur en...jag har gjort som du sopsorterat och slängt i tunnan...Du har haft en skön och härlig helg med barn ser jag, de är ju full av positiv energi :))

    SvaraRadera