måndag 8 februari 2010

Upp som en sol, ner som en pannkaka

Det ä en ganska bra beskrivning på min helg, åtminstone sömnadsmässigt. Vaknade på lördagen full av sylust och hade en ide i huvvet. Fram med tyger, ska sydde och sprättade, sydde om och sprättade.... Hann inte klart på lördagen men väl på söndag förmiddag. Men det bidde ingen synecessär som min plan var, det bidde heller ingen tummetott, men det bidde en Pruttotyp!!! Den är sne, den kan inte stå för sig själv med saker i. Vete tusan om jag inte gräver ner den i trädgården!!!


Jag vet att den kanske inte ser så bedrövlig ut (bilden ljuger!!!!), men för mig är den en stor besvikelse och luften gick som ur mig. Hade ingen lust alls att sy nått mer.... Än så länge får den iaf bli februaris första projekt, och jag hoppas att den nu inte har dödat all sylust. Det är bara att göra som Igelkotten...kliva av rotborsten och se sig omkring och göra ett nytt försök!!
Idag ska jag åka buss till jobbet, eller idag blir det utbildning mitt i centrum. För den som inte fått uppleva stadstrafik i Uppsala kan jag meddela att det är mer eller mindre ett katastrof område!!! Cyklister som dyker upp när man minst anar det, inga oskrivna regler som underlättar trafik funkar. Dessutom är det inte det lättaste att hitta parkering och hittar men till äventyrs en så bli man rånad. Nä, idag å ska jag ta bilen till byn, och använda mitt nya busskort för att ta mig till Uppsala. Hoppas jag slipper ha nån bökande tant som tänder strålkastare i ögonen på mig, idag är det ju måndag och det kan hända att jag INTE kan lägga band på mig.Om det är möjligt så hoppas jag på en bra måndag, har stora förhoppningar inför denna kurs.
PUSS PÅ ER ALLA!!!!

1 kommentar:

  1. På´t igen Lizzan :)
    Buss ???? vad är det ??
    Jag hör folk prata om att man ska åka buss men till mitt jobb går det minsann inga :(

    Kramar

    SvaraRadera