måndag 22 februari 2010

Isbjörnsmaffian slår till

När jag klev upp ur sängvärmen imorse så kändes det minst sagt kyligt på golvet, tittade på pannan oh där fanns värme....tittade på termometern oh trodde nästan att den skämtade aprillo med mig; 26 minusgrader.....jisses när ska det ta slut? Bara att klä sig ordentligt idag oh full värme i bilen, glad att jag inte behöver åka kommunalt idag iaf.

Blev inte mycket av varken det ena eller det andra igår, Herr Virus slog ner mig när vi var hos svärmor och fikade. När vi kom hem bäddade jag ner mig och sov i två timmar, duschade skållhett och sen kändes det helt okej igen. Nu känns det rätt bra och jag hoppas att fulingen håller sig lugn idag.

Tidningen har kommit ut och jag kan visa bild på mitt tionde januariprojekt, en ugnslapp, (en lång grytlapp);

Det verkar som om att jag inte kommer klara målet för februari då syorken inte är vad den borde vara, men det får jag väl ta i kapp en annan månad, det är ju i snitt tio jag vill fixa... Nä nu tror jag faktiskt att värmen kommit i bilen så jag kan fara in till jobbet!
Ni som ska ut i dag glöm inte långkalsongerna och mössan!!!!

3 kommentarer:

  1. Jag blev sugen på att sy din fina ugnslapp, den såg så smart och praktisk ut.

    SvaraRadera
  2. Och jag trodde gubben skämta när han sa att det var -24 hos oss i morse. Brrr! I mitt syrum är det 17 grader, så jag är inge sugen på att sätta mig där och sy :o( Kul att se dig i helgen, det händer alldeles för sällan! Kramar Ullis

    SvaraRadera
  3. Mycket fin precis vad jag har längtat efter! : ) kram Gisela

    SvaraRadera